2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Minpunten: Onlangs de Mixx Lava dining tafel voor bijna 800 Euro gekocht. Bij het in elkaar zetten blijkt dat de schroefdraad van 1 poot tekort is en de tafelpoot niet gemonteerd kan worden. Vervolgens blijkt dat bij het bevestigen van het tafelblad de RVS schroeven zichtbaar zijn en ontstaat er ook nog een barst in de dwarsbalk bij het inschroeven. Als e-mail reactie zegt de klantenservice dat de schroeven in de showroom ook zichtbaar zijn m.a.w bij het kopen van een tuintafel verwacht men dat je onder de tafel kijkt. De tuintafel konden wij niet meer retourneren. Men heeft geadviseerd om de zichtbare schroeven niet te monteren. De tafelpoot heeft men wel omgeruild voor een andere maar de barst in de dwarsbalk kon niet worden hersteld. Reactie: Als U had voorgeboord (wat niet in de beschrijving staat) had dit voorkomen kunnen worden. Om deze redenen kan ik helaas geen positief oordeel geven op deze dure aankoop..

Pluspunten

Vlotte service, zowel telefonisch als via mail! Levering in de garagebox is ook vlot verlopen.

We zijn de dag voor onze bestelling via mail in de winkel in hasselt gaan kijken. Toen liep er een paasactie van een muziekbox bij bestellen. Deze promo hebben we jammer genoeg niet gehad door de bestelling via mail/telefoon.

Pluspunten

Zeer professionele, niet opdringerigere begeleiding in winkel. Snelle en correcte service bij levering. Aan te bevelen bij familie, vrienden, collega’s. Vriendelijke groeten

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Alles bestens gelaufen von der Beratung bis zum Aufbau

Pluspunten

Goede uitleg van winkelpersoneel en service van de bezorgers.

Pluspunten

Ik heb weinig ervaring met buitenhof, maar mijn tuinset is goed afgeleverd.

Pluspunten

mooie collectie

afvalbakje voor beker bij de waterautomaat.

Pluspunten

je wordt goed geholpen maar laten je eerst rustig kijken

Pluspunten

Vriendelijk personeel Duidelijke uitleg Zeer mooie keuze; combinaties mogelijk. Korekte thuisbezorging

Weet niet

Pluspunten

ruim op gezet en vriendelijk personeel

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Zeer vriendelijke verkoopster. Behulpzaam, duidelijke en correcte informatie.

Bij levering waren medewerkers zeer behulpzaam en vriendelijk maar betaling lukte niet zowel met creditcard als met bankkaart. Unit bleek niet opgeladen te zijn dus nog eerst tijd in stopcontact. Na ongeveer 45 minuten rond telefoneren kregen ze eindelijk iemand aan de lijn die hen verder kon helpen. Heb dan uiteindelijk de betaling via laptop gemaakt en hen foto laten nemen van betalingsopdracht.

Pluspunten

Goede uitleg. Zeer vriendelijk personeel.

Nvt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aanvankelijk leek alles geweldig

Slechte communicatie!!!!!! Service nalevering slecht

Pluspunten

Vriendelijk

Pluspunten

Goede afspraken, correct in hun afspraken. Goede en snelle service, top!!!

Pluspunten

Vlotte service. Geen voorschot nodig.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Verkopers waren zeer vriendelijk Drinken water/koffie geen probleem.. Veel te dure tuinmeubelen /MADE IN CHINA STAAT ER IN GROOT OP hand gemaakt of niet te duur dus als je weet wat ze verdienen in china Ik voel me ******en.

Europese kwaliteit. Gemaakt in europa Mensen op voorhand verwitiggen van waar hun meubels komen

Pluspunten

Pluspunten

correcte en vriendelijke bediening en vlotte levering van de bestelling

Pluspunten

Supervriendelijk en behulpzaam in de winkel. Bij levering: ook hier heel vriendelijk en correct. Niets op aan te merken.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal