Pluspunten

Vriendelijke dienstverlening. Zeer, goede communicatie bij file bij de levering.

Pluspunten

9/10

Geen. Doe zo voort. Zeer klant vriendelijk. Ook bij levering zeer vriendelijk.

Pluspunten

heel gezellige ontvangst alle ruimte om vrij rond te kijken en royale gelegenheid om mogelijkheden te onderzoeken wat past en wat niet.

bestellingen die binnen twee dagen aansluitend gekocht zijn in een keer afleveren.

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers in de winkel, ben netjes geholpen. Maar vooral: super bezorgservice! Duidelijke communicatie over tijdstip, ook als dat verschoven wordt. Zeer nette en behulpzame mensen, top gedaan!

Pluspunten

Goede service en snelle levering en plaatsing

Pluspunten

Zeer netjes geholpen we hoefde geen aanbetaling te doen. We kregen onverwacht een gratis spray voor ons tafelblad erbij. Alle contacten goed gelopen via de mail en telefoon. Chauffeur belde 30 minuten van te voren hoe laat hij ongeveer er zou zijn.

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel, afspraken goed nagekomen. Bij de montage bleken er twee schroeven te ontbreken, maar die waren binnen twee dagen per post opgestuurd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling en levering vlekkeloos en volgens correcte afspraken verlopen

Het teak tafelblad moest nog op het aluminium onderstel worden gevezen. De handleiding was erg beknopt. Zo werd er niets gezegd over het voorboren van de gaten. Dit is nochtans zeker nodig, anders begint het hout te barsten. Daarnaast konden zelfs 2 vijzen niet worden ingedraaid omdat er een andere vijs reeds op die plek zat. Dit wordt dus beter eens herbekeken.

Pluspunten

actieve deelname aan keuze

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling

Pluspunten

houden zich aan afspraken

Pluspunten

Allen maar Positief Super behandeld

Pluspunten

aanvaardbare prijzen

mooier pand

Pluspunten

vriendelijke mensen in de winkel vriendelijke mensen die kwamen leveren en op voorhand goed op de hoogte gebracht over tijdstip van levering

Pluspunten

Vriendelijke medewerker bij aanschaf tuinset

Nee

Pluspunten

Snelle levering, goede service.

Pluspunten

ruim overzicht winkel / goede verkoopster /

bij grotere aankoop weinig kortings gevoel

Pluspunten

Vriendelijk

Pluspunten

klantvriendelijke benadering in de winkel met goed advies Bezorging was netjes en op afgesproken tijd.

Pluspunten

Goede voorlichting en de gemaakte afspraken goed nakommen

Pluspunten

Zeer vriendelijke verkoopster , Zeer deskundige uitleg en prachtige winkel in waasmunster

Jammer dat ze de kunstplanten niet verkopen

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal