vlotte afwerking en klantvriendelijk

zie boven staand

perfect

goede afspraken en perfect geleverd

prima!

Er was een probleem opgetreden met mijn tuinkussens. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk is het prima opgelost. Ze leveren goede spullen en zijn er dus ook als er iets fout gaat! Top

Alles super

Alles verliep zoals afgesproken! Mooi assortiment tuinmeubelen en parasols en vriendelijk personeel!

Super goede service

Super goede service en kwaliteit

Goed gevoel !

Heldere uitleg / afspraken op tijd nagekomen / prima levering / uitstekende kwaliteit - prijs verhouding

Vriendelijke en goede service

Super blij mee!

Vriendelijke verkoper, niet te opdringerig. Goed advies en levering volgens afspraak!

Product perfect alleen verpakking gescheurd.

Product perfect alleen verpakking gescheurd

Bezorging erg goed. Jammer dat we er iets langer op hebben moeten wachten

Heel tevreden over de levering van onze tuinmeubelen

Mijn meubels kwamen later aan als voorzien er is daarna rekening gehouden met de leverdatum die wij wilden

Vriendelijke ontvangst in de winkel en een uitgebreide toelichting bij de aangeboden artikelen. Tevens een correcte toezegging over de leveringstermijn. De sympathieke transporteur verdient tevens een dikke pluim.

Goed service

Levering op tijd en op afgesproken tijd

Uitstekende service

Goed geholpen in Breda, vriendelijk en met kennis van zaken. Goede service ook aan de deur

Alles precies volgens afspraak geleverd top

Alles op tijd afgeleverd en gemonteerd top

Tevreden maar lange wachttijden

We zijn tevreden over onze tafel en stoelen maar het was lang wachten . Ook de nazorg duurt even , hopelijk komt alles goed .

Keurig geholpen

Prima zaak, vriendelijk personeel en goede kwaliteit spullen. Helaas erg lange levertijd en dan ook nog 6 weken extra moeten wachten. Of zij daar zelf wat aan kunnen doen blijft de vraag (reden zou vertraging schip zijn), maar als klant moet je het maar afwachten. Maar nogmaals, verder alles prima en prachtige spullen.

Goed met kleine kanttekening

Positief maar was wat verrast dat mij op voorhand niet is gevraagd of ik gebruik had willen maken van de uitpakservice van 50 euro. Dit had ik toch graag tijdens aankoop willen horen en wellicht ook wel hiervoor gekozen. Op het totaalbedrag een te verwaarlozen kostenpost. Gelukkig hebben de bezorgers met goed op weg geholpen. Al met al positief want het eindresultaat van de aanschaf mag er zeker wezen.

Ontzettende goede service en communicatie

Ontzettend goede service. Onze vuurtafel duurde wat langer maar werd uitstekend gecommuniceerd! Ontzettend blij met onze aankoop!

Excellente service!

Perfecte levering en after sales service.

Heel tevreden over ons tuinmeubelen, vlotte levering. Zeker aan te raden.

Slechte service

Vorig jaar een Ibiza loungeset gekocht waar we heel blij mee waren. Set zag er goed uit en past mooi onder onze overkapping. Na een jaar beginnen de kussens door te zakken, je voelt al binnen enkele seconden dat je op het ijzeren frame zit. Dit aangegeven bij de klantenservice en ze geven aan dat kussen na enige tijd minder worden. Dat snap ik, echter niet in 1 jaar met alleen gebruik in zomer maanden en plaatsing van de set onder een overkapping (geen invloed van regen). Buitenhof geeft aan nieuwe kussens te willen leveren die ik dan moet betalen. Er wordt niet gepraat over garantie of enige andere vorm van coulance. Ik heb zelfs foto's moeten maken om de doorzak van de kussens te laten zien. Ook aangeboden dat ze langs mogen komen om zelf even te gaan zitten. Bij een gesprek met de klantenservice vroeg ik om de leidinggevende, deze kreeg ik niet aan de telefoon terwijl er net met die persoon overleg was geweest. Al met al slechte service van zo'n groot bedrijf.. Heel jammer dat de set in wit destijds niet te koop was bij KEES SMIT, dan was ik daar zeker naar toe gegaan.

Wat een teleurstelling! (Buitenhof Tilburg)

Eind mei een mooie parasol besteld in filiaal Tilburg welke tot tweemaal toe bevestigde dat de parasol naar ons dakterras zou worden gebracht en in elkaar zou worden gezet. Aangezien dit voor ons heel belangrijk was en de medewerker bevestigde dat hij naar boven zou gaan, hebben we de parasol besteld. We moesten er wel even op wachten, maar dat was het ons waard. Vandaag komt dan eindelijk de parasol, maar wordt alles maar tot de deur en in verpakking geleverd. Omdat wij expliciet een levering op het dakterras zijn overeengekomen met de verkoper, hebben we de parasol geweigerd. De corrigerende actie is dat bij een nieuwe levering er geen leverkosten in rekening worden gebracht (nee, dat snap ik), ik zelf een lift moet regelen en wanneer hij dan boven staat ze de parasol voor maar 49,50 in elkaar zetten. Nu kan ik eind juli op zoek naar een alternatief en heb spijt dat ik hier 6 weken op zitten wachten.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

goede prijs-kwaliteitsverhouding, vlotte hulp en toelichting in de winkel met een correcte en tijdige levering zoals vooraf beloofd

Loopt op rolletjes

Op dit moment hebben wij onze eerste bestelling (parasol) conform afspraak mogen ontvangen. Daarbij werden we telkens tijdig via email en per telefoon (door de bezorgers zelf) geïnformeerd. Een professionele, gestroomlijnde organisatie. Nu in afwachting van deel 2 van onze bestemming. Ben benieuwd of dat ook weer zo gaat!

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal