Pluspunten

Goede service, oprecht en goede kwaliteit. Ook bezorgdienst werkt zeer correct. Nette mensen en niet beroerd om extra service te verlenen!

Het bevestigingen van de gemaakte afspraken verliep niet geheel vlekkeloos. Uiteindelijk na een aantal telefoontjes wel goedgekomen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed om gaan met klachten van klanten is ruim onvoldoende. Door zelfgemaakte montagefout (tafel) geen enkele reactie na veelvuldig contact te hebben gezocht. En na de zoveelste poging eindelijk iemand gesproken, die ons niet verder heeft kunnen helpen. Niet professioneel.

Pluspunten

Maakt gewoon waar wat ze zeggen

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie showroom, ruim opgezet, veel keus

degene die ons hielp met uitzoeken van de meubels mag best wat klantvriendelijker worden....

Pluspunten

Vriendelijk endeskindig geholpen. En prima bezorging

nvt

Pluspunten

Correct, alles is volgens afspraak verlopen. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Geen.

Pluspunten

Duurzaamheid moet nog blijken, maar meubels zijn netjes bezorgt. Alles goed verpakt/verlopen. Over personeel zeer tevreden. Je kunt rustig rondkijken in een ongedwongen sfeer. Nemen de tijd en je kunt met al je vragen terecht.

Pluspunten

Goed advies en vriendelijk geholpen.

Wanneer er veel geld wordt uitgegeven en men vraagt ter decoratie een kaars cadeau en dit is niet mogelijk, vind ik een beetje jammer.

Pluspunten

Klantvriendlijk

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers en mooie producten

Pluspunten

zijn in de showroom goed geholpen door de verkoper

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima geholpen in de winkel

Levering was slecht, maar 1 chauffeur, moest zelf mee sjouwen. Geen service. Pin machine werkte slecht

Pluspunten

vriendelijk ontvangen - geduldig en goede uitleg ( verschillende keren in de winkel komen kijken voordat we overgingen tot de aankoop ) - gezellige toonzaal - stipt bij levering

Pluspunten

Keurige aflevering op afgesproken datum.

Pluspunten

Zeer klant vriendelijk en mee denkend.

U groepeert complete sets, mijn gedachten gaan ook uit naar bijv. van iedere stoel een vaste-verstelbare -hoog en laag naast elkaar en eventueel metaal of kunststof riet neer te zetten om bij een keuze nog eens beter te kunnen vergelijken

Pluspunten

vriendelijke en vlotte afhandeling van de verkoop snelle levering dienblad dat gebogen was, kon zeer snel vervangen worden

2 sterren: slechter dan verwacht

hetgeen je afspreekt ook daadwerkelijk nakomen

Pluspunten

Snel ... goede prijs kwaliteit verhouding

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ruim aanbod

Tuinmeubelen en later een vuurtafel gekocht. Er was geen aangesloten vuurtafel om te kijken wat voor een warmte er vanaf kwam. Uiteindelijk hebben wij zelf bij een winkel in de buurt gereedschap gekocht om het showmodel aan te sluiten. Vuurtafel werd een paar dagen later bezorgd. Helaas werkt deze niet en moeten we wachten op een monteur die langs kan komen maar dit lukt niet op korte termijn.

Pluspunten

goede service bij aflevering ( 9+!)

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal