ICh verstehe nicht was hier steht. I sonst understand this Page so we are satisfied. But i cant getroffen intolerant Details.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij klachten word snel gereageerd en worden problemen opgelost zonder moeilijkheden.

De eerste levering was bijna alles beschadigd of niet compleet.

Pluspunten

goed advies, meedenkend, plezierige winkel, met kundig personeel. Snelle service, telefonisch goed bereikbaar.

vooral dit blijven vast houden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alle tijd voor klant, goede uitleg

Alles is met korting, dan maak je jezelf niet geloofwaardig. Ik heb nu nog gevoel teveel betaald te hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Problemen heel netjes opgelost.

De eerste aflevering met net zoveel aandacht doen als de tweede. Niet afraffelen zodat de tweede man al in de bus zit als de eerste nog moet afrekenen.

Pluspunten

Levering exact zoals beloofd. Zeer vriendelijk en behulpzaam bij de levering. Duidelijke uitleg.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en correte levering.

Pluspunten

Goed geholpen duidelijk snel bezorgd zonder bezorg kosten

Pluspunten

Alles was zoals afgesproken. Verzorgde levering , alles netjes verpakt . Vriendelijke bezorger van de goederen. Alles was OK

Pluspunten

Vriendelijk personeel in de winkel, denken met je mee. Bij twijfel over bepaalde kleuren krijg je kussens mee om thuis te gaan kijken goed service ! Veel keus !

Pluspunten

klantvriendelijk, luisteren goed, uitstekende service een 10

Pluspunten

zeer vriendelijk en behulpzaam

bkijf zoals nu

Pluspunten

Ze laten u rustig kiezen zonder achter u veren te zitten , wat ik heel belangrijk vind

Pluspunten

Vlotte en vriendelijke bediening in de winkel ! Net voorkomen van de verkoper alsook de winkel zelf. Levering zoals beloofd, netjes ingepakt.

Pluspunten

Vlotte en correcte service en levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goed aanbod, goede kwaliteit meubels

Heel onprofessioneel bij het maken van de offerte (tot 3x toe verkeerd). Prijsindicatie in de winkel zelf ook onduidelijk. Bij de ene medewerker niet mogelijk een showroommodel samen met mijn andere bestelling thuis te leveren. Bij een andere medewerker gegaan waar dit geen enkel probleem was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima hulp op de chat en vlotte bezorging en prima product!

Pluspunten

goede service

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Erg vriendelijke/goede bediening enz in de winkel in Houten, mooie spullen voor een reële prijs.

De servicedienst is waardeloos. Er zat een kleine beschadiging bij levering op een van de stoelen. We hebben dit 2x per mail gemeld en er een keer over gebeld, maar kregen (na 2 weken nog steeds) geen reactie terwijl er beloofd werd binnen 48 uur te reageren.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal