Pluspunten

prima, prettig advies /medewerker

Pluspunten

klantvriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

Mooie showroom, vriendelijk personeel

Pluspunten

Breed assortiment, telefonisch goed bereikbaar, website en winkel

Voorraad lijst niet op papier maar digitaal zodat bij bestellen in de winkel meteen zichtbaar is of artikelen direct uit voorraad leverbaar zijn en afgeleverd kunnen worden. Met de papieren versie bleek pas na sluitingstijd duidelijk te zijn of het direct leverbaar zou zijn.

Pluspunten

Goede opstelling showroom. Hartelijk ontvangst Grote bereidheid om te demonstreren en meedenken.

?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het verkooppunt in Nuenen is erg vriendelijke en behulpzaam.

Service en aflevering laat erg te wensen over. Beschadigingen worden niet serieus genomen. Duurzaamheid van het product laat te wensen over.

Pluspunten

Zeer tevreden met de aankoop en levering volgens afspraak. Keurig geïnformeerd, ook toen de dag zelf de levertijd uitliep wegens omstandigheden onderweg, zodat we niet voor niets zaten te wachten.

Pluspunten

Groot assortiment, vriendelijk personeel, goed advies, snelle levering.

Pluspunten

Keurige behandeling door personeel Ook door de bezorgers / inelkaar zetters

Geen idee

Pluspunten

Vriendelijk personeel te Turnhout

Bij ons 2de bezoek om dan ook over te gaan voor de aankoop stonden verschillende zetels en stoelen ingepakt in noppen folie in de toonzaal dat was nogal rommelig maar er moet gewerkt worden Ok

Pluspunten

Er is ruime assortiment aan tuinmeubelen aanwezig. De begeleiding in de winkel is goed. Het transport is perfect verlopen.

Pluspunten

Goede service voor de mooie tuinmeubelen, loungeset die we gekocht hebben bij jullie We hebben nog een verlanglijstje

Pluspunten

snelle afhandeling van order

Pluspunten

Fijne assistentie tijdens de aankoop. Prima afhandeling van de bestelling en de levering aan huis was dik in orde.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede informatie gekregen van medewerkster bij aankoop.

De €50 die wordt gevraagd voor meenemen van verpakking, is een niet begrepen gevoel. papier en karton wordt tenslotte gratis gerecycleert.

Pluspunten

Mooie collectie tuinmeubelen, voor verschillende smaken. Personeel heeft goed in de gaten of je zomaar rond wil kijken of advies nodig hebt. Was niet opdringerig.

Bezorging was toch een week later dan de verkoper met ons had afgesproken. De na te leveren stoel hadden we zelf moeten ophalen, beetje flauw bij de aanschaf van een best dure set. Doordat de levering helemaal opgeschoven moest worden was dit echter niet meer nodig.

Pluspunten

Betreft een nabestelling waar we even tevreden over zijn als over onze eerste bestelling. Heel correct, leveringstijd zoals afgesproken, heel vriendelijk personeel...

Geen verbeterpunten. Doe zo verder!

Pluspunten

je kan eerst rustig kijken en vragen en dan bij bestellen wat te drinken en alle tijd om alles goed voor te lichten.

Pluspunten

Pluspunten

Ruime keuze, goed advies, goeie prijzen, snelle correcte levering

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal