beter bekent maken

Pluspunten

Correct deskundig personeel en stipt leveren.

Pluspunten

veel keuze in ruime showroom, mooie meubels. Verkoper heeft ons goed verder geholpen en levering was volgens afspraak

het leveringsuur zou veel eerder gecommuniceerd moeten worden dan de dag ervoor. Ik heb ook een drukke agenda en kan niet de hele dag vrijhouden totdat zij de dag voor levering pas een leveringsuur kunnen doorgeven. Mij lijkt t niet zo moeilijk om een week op voorhand al een leveringsuur door te geven waar tussen ze zullen langskomen

Pluspunten

Perfect geholpen

GEEN

Pluspunten

Netjes bezorgt en geinstaleerd

Pluspunten

Prima advies

Pluspunten

Wij kochten een passionset en twee parasols... allemaal heel vriendelijk en behulpzaam met name Steven hij denkt heel actief mee en ook iets verzetten is geen probleem. Waasmunster is een heel aan te raden winkel.

Only Good...

Pluspunten

Degelijke uitleg ter plaatse gekregen in de winkel,er werd op geen inspanning gekeken om stoelen en dergelijke te vergelijken met elkaar.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze en snelle bediening.

Pluspunten

Dicht bij mijn woonplaats. Groot assortiment in de showroom.

Pluspunten

Loungeset exact volgens afspraak geleverd en geplaatst.

Pluspunten

- Algemeen goede service. Afspraken worden nagekomen. - Kennis van het product. - Aanbetaling is niet noodzakelijk. - Kwaliteit van het product is goed. - Voorwaarden en spelregels zijn duidelijk. - Verkoper denkt mee met huidige situatie en wens van de klant. - Klanten kunnen evt. hun bestelling aanpassen zonder extra kosten tenzij de klant wil dat er apart geleverd moet worden.

Graag de bout/moer verbindingen van de parasol aan de voet niet vergeten vast te draaien. Deze zaten nog niet eens hand vast. Ik kwam er achter tijdens een winderige dag toen de mast stond te wiebelen.

Pluspunten

Ruim assortiment & vriendelijk personeel ! goede balans prijs/kwaliteit

Toonzaal is wel groot ( wat positief is) enkel het oude pand komt m.i. goedkoop over aanvaarden geen ecocheques

Pluspunten

Mooie en goede kwaliteit artikelen Prijs-kwaliteit verhouding Meedenken van verkopers

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

uitgebreide kollektie

verkoper basisbeginselen van verkopen eerst aanleren

Pluspunten

Stiptheid van levering-berichten over precieze aankomst ter plaatse

Pluspunten

Zeer klant vriendelijk Goede en snelle service

Pluspunten

Afspraken komt men na! Via mail ingediende garantie claim werd binnen 24uur telefonisch naar tevredenheid beantwoord.

Pluspunten

Vriendelijk, goede service en snelle levering.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal