Pluspunten

Goede service zowel bij bestelling als bij levering

Pluspunten

Behulpzaam in de winkel en via telefoon. Levering op tijd. Mooi materiaal.

Korte handleiding bij de tafel. Wij hebben een spraystone tafelblad gekocht; het werd geleverd met een zakje schroeven bij. Dit leek ons vreemd en bij navraag aan de klantendienst bleek dit te zijn voor als u dezelfde tafel kocht maar met een teak houten blad.

Pluspunten

verkoopster die ons geholpen was zeer vriendelijk en gaf zeer goede uitleg!

Pluspunten

Pluspunten

Goede service. Vriendelijk. Alles op tijd en zelf verwittigen ze 10min. later zouden komen. Nog eens gevraagd naar verdere uitleg openen parasol. Zeer gedienstig aan te telefoon met uitleg en verder kijken naar uitleg filmpje. Zal zeker jullie aanbevelen aan vrienden..grtjes. Hilda.

IK...zou het niet weten.

Pluspunten

Handelt duidelijk en snel.

Korting of alternatief beter voorstellen bij bestelling, ook in geval van mailbestelliing.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg klantvriendelijk

Pluspunten

Prima uitleg, vlugge hulp. Goed op tijd leverings tijd moment aan gegeven. Netjes afgeleverd. Positief

Pluspunten

zeer tevreden

Pluspunten

Vriendelijke verkoopsters Genkersteenweg Hasselt. Verzorgde levering. Alles prima verlopen

Pluspunten

Goede kwaliteit

Pluspunten

Goede service, ruim assortiment. Deskundig en klantgericht personeel.

Pluspunten

Snelle levering, waarbij goede communicatie met de klant over het tijdstip van levering, vriendelijk behulpzaam personeel, kwaliteitsmeubelen voor een betaalbare prijs.

Ik zou het niet weten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruime keuze,goede uitleg,geleverd op de afgesproken datum

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aanbod en prijs, correct aangerekend volgens informatie op website. Ook al zou die prijs eigenlijk niet juist want te laag zijn geweest ...

Afspraak over contactname voor leverdatum niet nagekomen, met flauwe uitleg over 'kon u telefonisch niet bereiken', terwijl dat gewoon niet kon kloppen. Ik was zeer bereikbaar, want ziek thuis.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal