Mooie, kwaliteitsvolle en betaalbare tuinmeubelen

Super service

Lounge optijd aangekomen we hadden ook wat problemen maar die zijn direct opgelost geweest

Keurig en snel

Alles snel en keurig geleverd.

Zeer vriendelijk, snelle en correcte levering

super

goede afspraken

Super service!

Geleverd volgens afspraak

Al meerdere jaren klant bij Buitenhof. Verkopen mooie spullen met een goeie prijs kwaliteit verhouding

Goede service en steeds vriendelijk.

Totale bestelling werd in keer of 3 geleverd (op basis van beschikbaarheid) maar klantenservice is wel steeds heel behulpzaam en vriendelijk.

Netjes geregeld allemaal

Goede service, mooi meubilair

Van bestelling tot en met levering gewoon goed.

Alles goed en netjes

Heel tevreden

Vriendelijk personeel! Je betaald wat meer en het duurt wat langer voordat het binnen is. Echter is de kwaliteit top en je hebt echt iets moois staan in je tuin!

Volop keuze, vriendelijk geholpen

Super vlotte levering

Een klein beetje moeten wachten op onze levering, maar zodra alles binnen was, een heel vlotte levering. Jammer was de chauffeur helemaal alleen om te leveren. En moesten we een beetje helpen om alles binnen te dragen. Maar anders heel vlotte levering

Vriendelijke verkopers

2 weekjes later maar correcte levering

aanrader

Enig minpuntje: LIFE textilene & wicker cleaner (gratis) zaten niet bij levering 1 noch bij levering 2.Ook heb ik geen antwoord gekregen, na levering 1 op mijn mail om dit aan te kaarten...

Alles volgens afspraak

Alles geleverd volgens afspraak.

vriendelijk

goeie service

Levering binnen de afgesproken termijn. Schitterende prijs/kwaliteit.

vriendelijk

brede gamma

10/10

Volledig volgens afspraak. Echt niets op aan te merken. Jammer dat het niet zo bij alle bedrijven en winkels is. Wij maken zeker reclame voor jullie.

Netjes geleverd ziet goed uit

Jammer dat zolang heeft geduurt met levering volgende keer zwou is het fijn zijn dat iemand een mailtje duurt dan is wachten niet zo erg en ik mis de flesjes van onderhoud

Voor ons nog 1 winkel : Buitenhof

Spannend na bijna 10 weken wachten de levering. Op 21 juli wauw !! Het bezoek in de winkel was hartelijk, informatief, en vrijblijvend. Goede ontvangst dus in de vestiging in Hasselt. We wisten bij het afsluiten van de bestelling dat de levering een tijd op zich zou laten wachten. De levering is correct verlopen zoals beschreven bij het ondertekenen van de order. Een week op voorhand een email, de dag zelf een email dat de leverancier in aantocht was. Alles werd netjes uitgepakt, geplaatst op de plaats zoals we wilden. Alle overbodige verpakking werd meegenomen. We zijn tevreden klanten. We zijn zelfs voor de levering nog een aantal accesoires gaan bijbestellen, en nu na de levering zit er weer een order aan te komen. Voor ons top service !

Het personeel in de filialen zijn heel vriendelijk en goed behulpzaam,en als je de spullen thuis bezorgd krijg zijn ook heel erg vriendelijk.

Late levering maar kwaliteit

Op 24 mei loungeset, extra kussens en beschermhoes gekocht. Op18 juni levering van loungeset en losse kussens. Nu, na twee maanden levering beschermhoes (ook Life). Kwaliteit prima, maar leveringstijden van deze standaardhoes te lang.

Levering was iets later dan voorspeld maar verder prima

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal