Pluspunten

Veel keuze, diverse combinaties mogelijk. Afgesproken levertijd nagekomen. Prijs - kwaliteit prima. Ook behulpzaamheid verkoper prima

Levertijd verkorten, zeker gezien seizoenartikelen.

Pluspunten

Goede service en vriendelijke bediening. Kwaliteitsvolle producten. Correcte levering. Alles top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service in winkel te geel goede service bij levring

niets te melden

Pluspunten

Prima geholpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes op tijd en in prima staat geleverd. Bezorgdienst erg voorkomend en behulpzaam

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service in de winkel, mensen nemen echt de tijd voort je

bezorger was slecht gehumeurd, ik vroeg of hij de afval kon meenemen maar zei dat we hiervoor moesten betalen, dit was voor ons onbekend. nam ook geen enkele moeite om te helpen met het uitpakken.

Pluspunten

Goede voorlichting in winkel. uitvoerige demo. Stipte afspraken en aflevering. Nette service bij opzetten.

Pluspunten

goede servies , vlug thuis geleverd en op voorrand verwittigen als ze er bijna zijn egt super . dank u ben tevreden met mijn parasol

Pluspunten

Mooie en ruime keuze. Heel vriendelijk en behulpzaam. De aflevering perfect en helemaal afgestemd op onze wensen. Ook die mensen heel vriendelijk, alles is in elkaar gezet en de verpakking meegenomen. Dat was een kleine meerprijs, maar helemaal prima zo.

Pluspunten

Goed behandeld. Heeft tijd genomen voor ons en ook eerlijk advies gegeven.

Een controle check/afdeling door buitenhof van de geproduceerde meubels

Pluspunten

Prompte nalevering van ontbrekend bevestigingsmateriaal.

Pluspunten

Zeer goede informatie van de verkoper ontvangen

Pluspunten

Goed te woord gestaan. Uitgebreid tijd genomen om informatie te vertellen.

Ik liep tegen een aantal dingen aan bij het openen en sluiten van d e parasol. Toen ik de klantenservice belde, bleek er een filmpje te zijn op youtube met de uitleg. Het was handiger geweest als ik die tip meteen had gekregen bij aflevering. Dat had veel vragen en tijd gescheeld.

Pluspunten

Vriendelijk ontvangen in de winkel, duidelijke uitleg gekregen over de mogelijkheden. Levering correct volgens afspraak verlopen. De geleverde goederen waren perfect in orde. Helemaal niks om over te zeuren dus.

Pluspunten

Als je iets beloofd maak het dan waar. Cfr. Levering gratis lamp. Hiervoor 3 keer moeten bellen

Pluspunten

9/10

Pluspunten

Vriendelijk personeel, correcte levering. Prijs kwaliteit zeer goed. Zeker een aanrader om u tuinmeubels te kopen.

Pluspunten

Een mooie showroom met heel veel mooie tuinmeubelen. Top personeel .

Pluspunten

Vriendelijke en correcte afhandeling over gans de lijn van bestelling tot en met levering

Pluspunten

Prima geholpen. Netjes afgeleverd !

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal