Pluspunten

Hulpvaardig en bereidwillig om goed verkoopsvoorstel te maken

Ik mocht nog steeds de beloofde buitenstaanlamp niet ontvangen!.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs - kwaliteit

Lange levertermijn. Lokale vestiging niet telefonisch bereikbaar.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk Deskundig Snelle levering

Pluspunten

Goede showroom, goed geholpen en flexibel

Niks

Pluspunten

Na wat twijfelen hadden we in de winkel een keuze gemaakt en bestelling geplaatst. De levering zou binnen de 2 weken gebeuren ovlgens de verkoper. Een uur nadat wij vertrokken waren, belde de verkoper ons echter dat de goederen pas na 6 weken konden geleverd worden. Eerst gingen wij hier op in, maar nadien vonden we dat eigenlijk te laat. We hebben de dag nadien contact opgenomen en zonder probleem konden wij onze bestelling aanpassen naar een goedkopere set die wel snel leverbaar was. Wij zijn heel tevreden dat dit zonder problemen snel en vriendelijk in orde gebracht werd.

Onmiddellijk bij bestelling in de winkel de voorraad checken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Je kunt voor 50 euro alles uit laten pakken en nemen ze de verpakking mee, ik vind dit een belagelijke actie.dit zouden ze ten aller tijden moeten doen.ik bestelde een week later iets bij cool bleu voor 750 euro ze haalde het uit de verpakking namen de verpakking mee en het oude apparaat dit alles gratis, dat is pas service, bovendien waren ze in een tijdsbestek van 1 uur keurig op tijd terwijl jullie een tijdsbestek van vier uur hebben waren ze nog een dik uur te laat zonder te bellen. Dit lijkt me duidelijk een verbeterpunt.

Pluspunten

Goede afhandeling van bestelling, veel informatie over levering. Goed bereikbaar voor overleg.

Pluspunten

Alles naar wens !

Pluspunten

overzichtelijk, goed geholpen, duidelijke afspraken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi ogende producten Bestellingen ook mogelijk online

Er werd een datum voorgesteld om de leveren. Dit paste echter niet. Er was geen flexibiliteit van de leverancies in het zoeken van een andere datum. De levering heeft dus weken op zich laten wachten.... Er werd geen tijdstip van levering doorgestuurd de dag voordien... Pas na herinnering de dag zelf kregen We melding Product specificaties te beperkt. Wat is bv max wi,dkracht voor parasol. Dit itt andere merken van gelijkaardige prijsklasse

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering volgens afspraak, goede kwaliteit

Wij hebben ook een gratis lamp gekregen, maar deze was niet voorradig. Deze werd voorzien voor half juni maar tot op vandaag hebben wij nog steeds geen melding gekregen dat we deze mogen komen afhalen !! U kan mij bereiken op het nr 0475-597.423.

Pluspunten

Correcte levering, goede afspraken. Koper wordt tijdig geïnformeerd.

Enthousiasme verkoper mag omhoog.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goed geholpen bij het uitzoeken van tuinmeubel set door verschillende combinaties te maken.

Bezorging om 6 of 7 uur in de ochtend is wel vroeg

Pluspunten

Heel vriendelijk. 9 punten juiste uitleg juiste afspraken aan vriend verteld, en heeft al gekocht , was ook heel te vrede

Zorg dat bij te warm weer er voor jullie personeel de zaak kan afkoelen , airco of dak koepels die open gaan. Want het zijn lieve mensen dit is een min punt

Pluspunten

Prima geholpen, met de juiste informatie. Chauffeur bleef wachten met levering.

Ik had naar klantservice gebeld met de vraag of ze half uur vooraf naar een ander nummer konden bellen. Dat kon en is genoteerd. Helaas niet doorgegeven aan de chauffeur. dat is voor hem vervelend. Hoewel hij aardig bleef en bleef wachten!

Pluspunten

Prijs bleek lager te zijn dan in de (adviesprijs) in de folder. Leuke music-cube ivm pinksteractie Vriendelijk en behulpzaam. Mocht stoelen verschuiven om gekozen opstelling beter te kunnen zien. Zeer vlotte levering. Zaterdag besteld, donderdag geleverd.

Pluspunten

Komen afspraken goed na, correcte levering Ziet er stevig en degelijk uit. Een tevreden klant

Gratis in elkaar steken meubelen

Pluspunten

Wij zijn heel tevreden. Na levering bleek ons bankje beschadigd en dit wordt zonder problemen direct omgeruild!

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal