Ok

Ok

Excellente

Qualité du matériel et livraison parfaite

Wel fijn licht in gewicht maar kwetsbaar

Even wennen aan de meubels want zijn kwetsbaar stukjes vlug af van grijze kleur aluminium bv bij het ineen zetten er zijn nu al stukjes al van de grijze kleur en ook als ze tegen de tafel komen dus weet niet hoe dat gaat worden omdat er nu al verf? Af is dus mooi maar erg kwetsbaar en wel licht in gewicht wat fijn is

Netjes op tijd en alles vakkundig gemonteerd

Top kwaliteit en erg goed geholpen en geinformeerd vanaf de winkel tot bezorging

Levering heeft lang geduurd maar dat was begrijpelijk daarom alsnog 5 sterren. verder communicatie en advies was erg goed.

Ondanks vele misverstanden is alles in orde gekomen

Er waren een aantal dingen fout genoteerd door de verkoopster en het heeft een tijd geduurd eer onze set volledig geleverd was (we verwachten nog een kussen), maar we werden steeds op een professionele manier geholpen. En dat is en blijft het belangrijkste. De set zelf is supercomfortabel en brengt een instant vakantiegevoel in onze tuin.

Prima service en kwaliteit van de tuinmeubelen.

Goede en klantvriendelijke benadering. Aflevering is prima verzorgd ondanks een klein issue. Een kussen was niet geleverd maar is keurig per post de andere dag bezorgd.

Prachtige sfeervolle meubels en een goede service!

Advies tijdens aankoop was prima. Mail mbt uitstel van levering correct en uiteindelijk keurig en vriendelijk geleverd.

Vriendelijk en zeer snelle service

Vriendelijk personeel in de winkel Zeer snelle levering en vriendelijke transporteurs Alles verlopen zonder enig probleem

Snelle levering alleen jammer dat je het zelf nog in elkaar moet zetten. Was er niet bij vermeld.

Super sevice

Goed afgesproken datum en uur geleverd ! Stevig ingepakt niets op aan te merken . Doe zo verder

Mooie spullen goede afhandeling Had een probleempje is meteen opgelost

Zo hoort het !!

Prettige bediening in de winkel in Hasselt daarna keurige levering. Was hele grote bestelling en maar 1 kleine omissie. Gemeld in winkel en ter plekke meteen opgelost. Zo zouden alle bedrijven moeten zijn.

Kwaliteit tuinmeubelen en accessoires.

De levertijd was wat aan de lange kant. Gelukkig werd dit wel medegedeeld bij het bestellen.

goede kwaliteit maar lange levertijd

We bestelden onze tuinmeubelen in Maart, we kregen de zetels geleverd eind Mei en ons tafeltje eind Juli. Degelijke kwaliteit en gemakkelijk te monteren. Alleen spijtig dat de beschermingshoes die we erbij gekocht hebben de verkeerde is, we hadden nochthans alles samen gekocht.

Snelle en correcte montage.

Wel een heel lange wachttijd tussen aankoop en levering.

mooie spullen, leveringen perfect!

De winkelbeleving begon al goed, de medewerkers waren heel behulpzaam. Ook de service bij de leveringen zijn goed. Heel zorgvuldig wordt alles in elkaar gezet. Wij zijn heel tevreden!

Je krijgt wat ze beloven

Vriendelijk, goede communicatie en geweldige service

De tuinmeubelen zijn goed afgeleverd

Volgens een mail die ik had ontvangen zouden de bezorgers een half uur voor de levering bellen. Dit is niet gedaan omdat bezorgers dit niet wisten. Ook was het bij de aflevering niet bekend dat de factuur reeds was betaald. Na telefonisch contact door een van de bezorgers werd duidelijk dat de betaling reeds was voldaan.

Ze hebben alles heel goed afgeleverd

OmWanhopig van te worden…

Binnen 3 weken leverbaar werd 4 maanden. Fout op fout op fout zelfs bij gedeeltelijke levering ging het fout. Dus controleer levering en factuur. Bel achter alles aan. Of beter nog; ga ergens anders heen om wanhoop en teleurstelling te voorkomen.

Super fijn bedrijf

Wij waren op zoek naar een heerlijke loungebank voor buiten. In de winkel werden we heel fijn geholpen. Niet opdringerig personeel. De dame legde ons de keuze van stoffen uit een liet ons verder ons gang gaan. We zijn heel goed geslaagd. Alleen de bezorging wat aan de late kant. Ze zouden op een zaterdag tussen 14.30 en 16.30 bij ons zijn. Dit werd echter 18.30 uur. Ondanks de late bezorging geef ik ze toch een 10.

met hobbels

maar uiteindelijk goed gekomen

Prachtig tuinset

Het tuinset is geweldig. Dat kun je nergens anders kopen. Het was wel vervelend dat je niet goed kon communiceren over de levering.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal