Pluspunten

Goede service. Bij beschadigingen wordt direct oplossing bedacht. Spullen kunnen worden omgeruild.

Pluspunten

goede en correcte service, goed materiaal,

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruime collectie, veel keus, keurige zeer jonge verkoper.

Geen kussens voor deze tuinset in winkels. Toezegging verkoper voor op maat hoes ad €80. Bij orderbevestiging blijkt prijs meer dan 2x zo hoog!!!! Maar weer zelf gereclameerd! Levering begin juni, niets gehoord, dus maar weer zelf bellen. Dag en tijdstip afgesproken. Die dag voor Jan ...... zitten wachten! Proberen te bellen met degene die verantwoordelijk is voor de aflevering, maar die zijn er niet op zaterdag en het filiaal is niet direct te bereiken. Uur later gebeld, dat het zeker nog wel een half uur zou duren voordat set afgeleverd zou worden!

Pluspunten

Goede klantenservice

Pluspunten

Heldere afspraken die worden nagekomen.

Pluspunten

prima kwaliteit en ruime keuze tuinmeubelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede snelle levering

?

Pluspunten

Zeer vriendelijke verkoopsters, goede uitleg en vlotte bediening!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam

Leverdienst zou beter met 2 personen zijn om te tillen

Pluspunten

Ruim aanbod en goei service. Klantvriendelijk

Geen , ik ben een zeer tevreden klant

Pluspunten

Correcte afspraken. Snelle afhandeling.

rechtstreeks contact met de winkel van aankoop moet mogelijk zijn. Draagt bij aan de persoonlijke dienstverlening

Pluspunten

goede uitleg,ook goed geluisterd wat we juist willen en nodig hebben.

kan niet echt iets opnoemen ;)

De loungeset had geen verstelpootjes terwijl de tafel dit wel heeft. Nevada aluminium lounge set, dus had wel mogelijk kunnen zijn. Aan te bevelen voor nieuw te leveren sets.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Beter nakomen van de verkoopafspraken

Directer contact met het filiaal

Pluspunten

vakkundige uitleg door verkoper. op tijd geleverd. 2e goede ervaring met buitenhof

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen over dit bedrijf, alleen over de tuinmeubelen zelf.

Komen diverse malen afspraken niet na, planning en levering niet op orde, beschadigde stoel in de verpakking (dus bewust beschadigd ingepakt), afspraak voor omruiling weer niet goed ingepland, kost je zo 3 vrije dagen voor je je spullen hebt. Wordt als klant hier niet serieus genomen, terwijl de prijs van de tuinmeubelen wel serieus te noemen is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deden met beschadigingen toen het werd geleverd niet moeilijk kon het gewoon laten om ruilen

Als word gezegd het word geregeld en ik hoor niks en ik bel zelf en hoor alles is al binnen wanneer wilt u het hebben vindt ik dat slechte zaak

Pluspunten

Perfekte levering on time Zeer behulpzame leverancier

tot hiertoe geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het transport bedrijf was top,

Nakomen van jullie afspraken mbt prijs en levering. Infexibel personeel. Het in elkaar zetten van de tafel etc...waardeloos schroeven passen niet etc etc... Bedrijf Buitenhof Tuinmeubelen zeer matig te duur, gesjoemel met prijzen en komen afspraken niet na. Kado niet geleverd etc etc... geen aanrader voor mond op mond reclame

Pluspunten

Top ontvangen en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

groot en gevarieerd assortiment punctuele levering

kwaliteit personeel: citaten: "weet ik niet, ik werk hier pas", "ik werk eigenlijk in een ander filiaal" productkennis: verkeerd reinigingsmiddel meegekregen rigide prijsbeleid: geen ruimte voor enige korting bij grote aankopen.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal