Pluspunten

8 op 10

Het feit dat je je regio buitenhof winkel niet rechtstreeks kunt bereiken...., ik begrijp als het druk,is in de winkel dat er niet kan geantwoord worden, maar schakel dan automatisch door na bv. 10 beltonen...

Pluspunten

alles

weet niet

Pluspunten

Vriendelijk geholpen in de winkel. Artikelen mooi geetaleerd

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit

Pluspunten

Degelijke uitleg in de winkel. Vriendelijk personeel. Gekochte artikelen zijn gratis thuis gebracht op een correcte manier.

Pluspunten

Supersnelle levering en geweldige service!

Pluspunten

Zeer vriendelijke verkoper/verkoopster goede en degelijke uitleg over de gekozen meubelen Mooie onderhouden winkel En je krijgt uitleg over de opstelling van de aankoop

Degene die de levering heeft gedaan was niet al te vriendelijk Een zwangere vrouw vraag je niet om mee de vrachtwagen uit te laden. Misschien op voorhand vragen of er een persoon is om te helpen of leveren met 2 personen

Pluspunten

Netjes afgeleverd. Ondanks obstakel op de weg hebben de mannen netjes wekr geleverd door met steekkar een 150 mtr te moeten afleggen. Zeer vriendelijk personeel.

Pluspunten

Netjes en proffesioneel geholpen

Pluspunten

prima geholpen

Pluspunten

goede servis

Pluspunten

Leveribg eerder dan verwacht

Pluspunten

Bediening in de showroom perfect, tijd om rustig rond te kijken maar wel aandacht voor de klant zowel voor als na het noteren van de order. Door de bezorgers netjes in de garage opgestapeld en alles op tijd geleverd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Pluspunten

vlotte accurate service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leveringstermijn werd gerespecteerd al was deze toch zeer ruim waardoor ik me heel de namiddag beschikbaar heb moeten houden. Ik had om 16u30 een belangrijke afspraak die ik heb moeten afzeggen.

toch hier en daar kleine lakbeschadigingen aan de stoelen. ligt het aan het slecht controleren voor verzending of aan het transport? In ieder geval, ik betaalde voor levering inclusief montage. De kleine beschadigingen zijn me pas achteraf opgevallen.

Pluspunten

9/10 : Hartelijk dank voor de prima service!

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal