Pluspunten

Goede service, zeer nette bezorgers en uitstekend in elkaar gezet en geplaatst.

Pluspunten

- Goede verkopers, niet opdringerig maar vriendelijk en spreken met kennis van zaken - Mooie selectie aan tuinmeubelen - Ruime toonzaal met veel tentoongestelde modellen - Vlotte en behulpzame leverancier

- Bij reclames duidelijker aangeven online en in de folder dat de kortingen ook gelden op aparte producten en niet enkel op sets... Het zou jammer zijn als potentiële klanten niet zouden beseffen dat ze hun keuze vrij kunnen samenstellen en toch gebruik maken van de kortingen

Pluspunten

veel keuze in de winkel

Pluspunten

VRIENDELIJKE BENADERING VLOTTE AFHANDELING

ONDANKS VERMELDING OP DE BESTELBON WAS ONZE TELEFOONNUMMER NIET BEKEND BIJ LEVERING VD GOEDEREN

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De prijzen

Slechte communicatie de prijzen op de spullen klopte niet met de computer. Ik had aangegeven dat ik de spullen al geleverd wilde hebben alleen wat er niet was zou ik zelf komen halen, ik kreeg geen telefoontje van de planning zeggen ze alle spullen zijn nog niet binnen , dus n datum gepland en kreeg ik toch ineens alles geleverd. Rara. Onze buren hadden ook spullen besteld hadden ze ineens mee kunnen nemen want was op voorraad nee komend ze 3 dagen later brengen. Dus slechte communicatie

Pluspunten

personeel gaat prettig met klanten om, goede kwaliteit buitenmeubelen, goede bezorgdienst

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

we bleven goed geinformeerd over levering en correcte aflevering van de meubels. vriendelijk en behulpzaam personeel

De bezorgers /monteurs hadden die dag veel orders af te leveren. ze stonden hierdoor onder flinke druk. een kleine vergissing was het resultaat. misschien iets meer tijd gunnen anders kan de kwaliteit van de service snel verminderen!

Pluspunten

heel vriendelijke bediening en een correcte naleving van wat afgesproken is.

Pluspunten

Prima manier waarop informatie werd gegeven. Werden als klanten serieus genomen. ALLE afspraken werden nagekomen

We waren tevreden over het hele aankoop en -afleverproces.

Pluspunten

Snelle en goede service

Die zo verder

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

2 sterren: slechter dan verwacht

Communicatie erg slecht. In de winkel zeggen ze dat de spullen op voorraad zijn. Vervolgens moet je 8 weken wachten totdat de spullen binnen zijn van de leverancier. Het bezorgen is ook een probleem. Er zijn maar bepaalde dagen dat ze leveren. Moest ik eigenlijk weer twee weken wachten alvorens de bank geleverd kon worden. Toen was ik er echt mee klaar en hoefde de bank niet meer te hebben nou toen kon alles ineens. Dan blijkt van een bank dat de verstelbare onderpootjes ontbreken. Dit gemeld bij Buitenhof en ik zou een mail ontvangen wanneer het geleverd wordt. Na een week wachten op de mail weer bellen. Blijkt dat het product weer niet op voorraad is. We mogen gelukkig de bank wel gewoon gebruiken. Poeh poeh!! Ik zal Buitenhof niet aanraden bij mijn vrienden en kennissen. Mijn tip voor het bedrijf is stuur de klant op tijd een mail zodat die weet waar die aan toe is en geef het personeel in de winkel betere instructies over de voorraad van de producten of de langere levertijd.

Pluspunten

Absolute aanrader ! Ontvangst, advies, levering alles was perfect !

Pluspunten

goed en vriendelijk geholpen

geen

Pluspunten

goede ontvangst (koffie) verkoper nam de tijd

Pluspunten

Leuke bediening, nemen alle tijd voor je.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal