Pluspunten

De moeite die werd genomen om een oplossing te zoeken Deze mening telt wel voor uw vestiging in Breda. In Turnhout hadden wij die ervaring niet. Vandaar dat wij de bestelling in Breda geplaatst hebben

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nette bezorgers

Kijken en controleren wat de klant besteld heeft

Pluspunten

Vriendelijke mensen en de winkel en bij levering

Voor de levering een seintje geven: 1u-30 min voor de levering

Pluspunten

Goede uitleg over de tuinmeubels en het materiaal. Groot aanbod.

Pluspunten

Prachtige, kwalitatief hoogstaande tuinmeubelen. Alle combinaties ook met stoffen zijn mogelijk.

Pluspunten

Zeer correct en snelle levering

Pluspunten

Samantha Goed assortiment

Pluspunten

goede assortiment, kwaliteit (dus duur) betrouwbaarheid

geen takeaway

Pluspunten

Vriendelijk personeel met verstand van zaken. Er wordt je niks opgedrongen. Er wordt met je meegedacht.

Pluspunten

Goede verkoop, niet opdringerig... (maar dit is naar mijn gevoel érg afhankelijk van verkoper tot verkoper)

U moet soepeler zijn in geval niet alles ineens geleverd kan worden. In ons geval werd toegegeven om toch 2 leveringen te doen, maar dan de 2de levering zonder service (= uitpakken, monteren & verpakking meenemen). Waarom? Als de bestelling groot genoeg is mag dit geen probleem vormen. Zelfs deze toegift was blijkbaar erg moeilijk, en dit heeft er toe geleid dat we toch bijna niet besteld hadden.

Pluspunten

Goede kwaliteit, eerlijke prijs.

Bezorgers wisten niet dat ze trappen op moesten terwijl ik dit in de winkel wel had vermeld.

Pluspunten

Er zijn geen negatieve punten

Pluspunten

Alles, geen opmerkingen

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel en alles keurig geleverd.

Pluspunten

Nette mensen bij afleveren. Producten netjes in elkaar gezet

Pluspunten

Alles conform afspraak prima voor elkaar

Pluspunten

Van A tot Z vlekkeloos verlopen ook de levering en plaatsing door uw mensen (deze mogen we zeker niet vergeten, vriendelijk correct en professioneel!!!!)

Zou niet weten wat jullie staan aan de top van al onze beoordelingen, een voorbeeld voor anderen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

We hadden een afspraak gemaakt tussen 13.00 en 15.00 en de bezorgers kwamen om kwart voor 1. Gelukkig kwamen ze later terug zoals afgesproken. Tevens in de winkel lang gewacht voordat we geholpen werden, ondanks dat we een duidelijke koopbehoefte hadden en geen kijkbehoefte. Verbeterpunt: is beter inschatten, wanneer de klant een potentiele koper is.

Pluspunten

We werden vooraf en achteraf goed geholpen.

Pluspunten

Vriendelijke werknemers

Lang wachten in de winkel voor je geholpen wordt

Pluspunten

Mooi meubels, goede service qua levering

Pluspunten

We zijn zeer tevreden

Ik kan geen verbeterpunten meegeven. Graag een woordje uitleg bij: ' hoe we bij jullie terecht gekomen zijn". Als toevallige passant zijn we in de zaak in Geel geweest. We vonden direct dat jullie hele mooie producten verkochten. Door thuis nog eens op de website te kijken zag ik dat er in Turnhout ook een zaak was. Ik kom sinds enkele jaren vrij frequent in Turnhout bij zeb, torfs, fun,... maar heb me nooit aangetrokken gevoeld om naar uw zaak te gaan kijken. Zonder de omweg van de zaak in Geel was ik geen klant geworden van Turnhout. Misschien kan daar iets aan gedaan worden.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal