Pluspunten

Geen opdringerige verkopers

Meisje beneden bij binnenkomst kwam ongeïnteresseerd over.

Pluspunten

Ruime keus in diverse prijsklasse goede service en tijdige levering.

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Geen verkeerde informatie doorgeven. Als iets niet in voorraad is dient dit gemeld worden voor aankoop en niet nadat er gekocht werd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurige service

Pluspunten

Pluspunten

Kwaliteit en wat een service om 's avonds in het weekend om 21.30u na telefonisch overleg nog spullen af te leveren ivm vertraging/stukken van de chauffeur!

Het sms bericht aanpassen voor mensen die al betaald hebben. Nu is het een algemeen bericht en ook hoe je kunt betalen. Beetje verwarrend.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

* keurig in winkel geholpen * soms wel met meerdere cliënten tegelijk bezig

* planning werd niet gehaald; werd daarover niet gebeld, moest zelf bellen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel vriendelijk personeel , we zijn goed geholpen in de winkel.

Met het bezorgen moesten we het zelf uitpakken en de verpakking werd ook niet meegenomen( waar laat je het verpakkingsmateriaal op een appartement ) Na gekeken te hebben op de bon stond dat daar ook op, maar er is slecht daar over gecommuniceerd in de winkel. Ook als er iets niet goed was met de tuinmeubelen moesten wij daar weer achteraan bellen omdat de bezorgdienst gelijk weg ging.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooi tuinset, wordt op tijd geleverd

winkel is niet telefonisch bereikbaar, moet via hoofdkantoor. Deze kan of wil de klant niet doorverbinden met de winkel. De ene keer werd wel naar de winkel doorverbonden, bij een volgend telefoontje werd gezegd dat dat niet mogelijk is???? in de offerte stond de beloofde korting niet duidelijk vermeld, waardoor onduidelijk was of er nu wel of geen korting werd gegeven.

Pluspunten

Ruime keuze in goede kwaliteit. Prima informatie in de winkel. (relatief jonge mensen, maar ze wisten wel waar ze over spraken!)

Pluspunten

Vriendelijk en correct

Pluspunten

Mooie showroom, vriendelijk en kundig personeel, zeer snelle levering

Pluspunten

mooie showroom, directe aandacht en rustige benadering, keurige snelle levering.

Pluspunten

Nemen de tijd voor een goed advies en om mee te denken in oplossingen en snelle levering.

Bezorgtijden na 's-morgens 8:30 uur in plaats van voor 8:30 uur

Pluspunten

Het geheel liep vlotjes. Na bestelling werden wij op de hoogte gehouden via de mail mbt levering. Netjes en secuur verpakt.

Pluspunten

Correcte info, levering volgens afspraak. In orde.

Pluspunten

vriendelijk onthaal levering perfect verlopen (met verwittiging opgelopen vertraging onderweg) vriendelijke en correcte levering/montering

beetje onduidelijkheid bij de keuze van het tafelblad maar prima naar een oplossing gezocht

Pluspunten

Vakkundige advisering. Levering van de tuinspullen conform afspraak en met ruim op tijd het precieze tijdstip van levering Beleefde jonge mannen die de montage verzorgde en de het afval meenamen

Pluspunten

goede voorlichting in showroom prettige medewerkers van bezorgdienst

Pluspunten

Kompetent und shr freundlich!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes geholpen in de winkel

Aflevering kon beter, met veel moeite achter thuis gezet in de verpakking laten zitten.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal