Pluspunten

Vriendelijk personeel

Planning te vol van diegene die levert

2 sterren: slechter dan verwacht

De levering en plaatsing van de tuinset die we kochten verliep alles behalve vlekkeloos. Hieronder de mail die ik daarover stuurde. De reactie was een telefoontje met de boodschap dat ze dat zeker met de betrokkenen zouden bespreken. Nou ja, dat zal dan wel. Geachte Gisteren werd onze tuinset afgeleverd, geïnstalleerd en alle afval werd meegenomen. Vandaag wil ik de tafel verplaatsen en stel vast dat alle vier de poten er nog los onder zitten, de schroeven zijn niet vastgedraaid. Als ik de tafel omdraai om dit te herstellen, merk ik dat het tafelblad niet goed vast zit. Er is ruimte voor 12 lange schroeven en 12 kortere schroeven. Er werden slechts 5 lange schroeven gebruikt, langs één kant zit er zelfs helemaal geen schroef in. Bovendien zijn bij de aangebrachte schroeven de koppen zodanig beschadigd dat ik ze er ook niet meer uit krijg. Twee schroeven zitten niet helemaal in het hout gedraaid, maar die kan ik dus ook niet verder indraaien. Ik raapte van de oprit ook nog drie schroeven op die er klaar lagen om mijn banden op stuk te rijden. U begrijpt dat ik hierover niet tevreden ben. Ik betaal 49,95 euro voor deze installatie en achteraf kan ik zelf alles overdoen. Ik kijk uit naar jouw reactie. Met vriendelijke groet Koen Schuermans

Pluspunten

moderne collecties, goede prijs-kwaliteitverhouding en keurige levering!

Pluspunten

Veel keuze , mooie toonzaal , vriendelijke bediening , goede prijs !

Pluspunten

Vriendelijk, prima service

Pluspunten

Fijne afhandeling van de spullen die werden geleverd. Snel contact en snelle afhandeling.

Pluspunten

Professionele behandeling, rustig alle tijd nemen om alles te laten zien en opties te bespreken, maar de klant wel rustig de keuze laten

Pluspunten

Goede ontvangst,prima service en goede afspraken .

Pluspunten

In de winkel goed geholpen en snelle service. Je wordt goed geinformeerd. Ook over leveringen

Herkenbaarheid. Wij wisten nog niet van het bestaan jullie terwijl jullie al lang bestaan.

Pluspunten

Pluspunten

Goede uitleg Correcte bezorging

Aanbieden kopje koffie

Pluspunten

Stipte leveringstijd en alles mooi compleet

Pluspunten

snelle en vriendelijke service.

zijn der voor mij niet.

Pluspunten

Uitgebreid assortiment met deskundige medewerkers

Alles naar wens

Pluspunten

Fraai assortiment van goede kwaliteit en goede prijs-kwaliteitverhouding , deskundigheid in huis, klantvriendelijk en servicegericht

Meer ruimte in het plannen van een bezorgmoment en eerder dan één dag tevoren een schatting

Pluspunten

goede kwaliteit, goede service, goede uitleg stipte levering

Pluspunten

mooie side, mooie folders, mooie winkel in Geel, rustige sfeer, geen voorschot, zeer vlugge levering, betalingsvoorwaarden.... En hopelijk nu lang genieten van onze aankoop!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

in de winkel is er een goede service.

De telefoon dienst kan zeer verbeterd worden. Vooral als je naar het hoofdkantoor belt

Pluspunten

vriendelijke service ook bij het leveren van de meubelen

Pluspunten

Ruime keuze, deskundig advies, prijs OK

verloren transportverpakking (stel op wieltjes voor zetels) niet teruggenomen

Pluspunten

9/10 Prima tuinmeubelen

een lift in gebouw....ben zelf slecht ter been en was een hele "hijs" naar boven.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal