Pluspunten

Veel keus, voor elk wat wils. Ben in Spijkenisse zeer prettig en professioneel geholpen, wat resulteerde in een mooie aankoop.

Ga zo door!

Pluspunten

Prettig advies, afspraak mbt maken afspraak en levering goed nagekomen

Pluspunten

Verkoopafdeling in de winkel top. Goede uitleg en informatie over de artikelen en vriendelijk.

Bezorging is uitgevoerd door een externe expediteur. De chauffeur was een beetje lomp is zijn doen en laten. De bijrijder was daar in tegen weer een topper. Klant vriendelijk, behulpzaam en goede uitleg over het gebruik.

Pluspunten

Winkelpersoneel erg behulpzaam en meedenkend. Chat functie erg klantvriendelijk. Bezorging top.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantenservice perfect heel behulpzaam

Bezorging onvriendelijk

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam geholpen op de vestiging in Houten. Digitaal onze bestelling doorgegeven en hier werden wij netjes nog even over gebeld. Aflevering geschiedde door een zeer vriendelijke en behulpzame meneer. Al met al een prettige ervaring bij dit bedrijf!

Pluspunten

Vanaf de binnenkomst in Tilburg en de uitleg en het meedenken in onze juiste keuze, tot aan de, vooraf afgestemde lever afspraak alles zoals het besproken en beloofd is. TOP bedrijf met super goed personeel

Pluspunten

zeer tevreden

nee alles is naar wens verlopen van verloopster tot bezorging .alleen jammer dat we de set niet een week later gekocht hadden dan hadden we onze tuin meubels ook ingeruild

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

1-Indien U een aanbieding heeft moet u melden dat er mankementen zijn. 2. Indien er materiaal stuk gaat buiten de schuld van de gebruiker en er is sprake van ondeugdelijk materiaal, kunt u er zich niet van afmaken met de opmerking" dit kunnen we niet herstellen " en melden dat er geen vergoeding tegenover staat 3 U dient de ingeleverde onderdelen volledig terug te geven. Ik verwacht nog steeds een armleuning terug!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wij hebben vorig jaar een tuinset gekocht,met houten greywashed tuintafel.na een aantal weken liet de washlaag al los.hebben contact gezocht met Buitenhof,en erkende het probleem.waren nl meerdere klachten!vervolgens tafel opnieuw behandeld,kregen hem beschadigd terug,kregen we daarna weer onze tafel terug,maar dit keer met andere kleur washlaag,en tot overmaat van ramp liet die na 1 nacht regen al los,alsof het oplost,als ik er een doekje overhaal gaat het er al af!weer contact gezocht,vervolgend monteur gekomen.erkende het probleem,daarna teruggebeld door Buitenhof,die zegt alles gedaan te hebben ,en voor hun is de zaak nu afgedaan!argument van hun is,gaat er toch in de loop van tijd af,is natuurlijk proces!!,nou daar kunnen we het dan mee doen!!!tafel van 1000euro!,,,wat een waardeloos bedrijf!! Wij bevelen Buitehof dus NIET aan !!!

Pluspunten

Prettig geholpen door Bas en een aardige dame. Helemaal tevreden.....

Pluspunten

Vriendelijk gedienstig beleefd

Pluspunten

Goede communicatie, snelle respons.

2 sterren: slechter dan verwacht

Wacht reeds enkele weken op bericht van bartafel ondanks mijn herhaalde telefoons hierover. Altijd beloven wij bellen U straks terug ! Gisteren nog deze belofte gehad en weer geen resultaat! Zeer teleurgesteld hierover!!!!!!

Pluspunten

zeer snelle en goede leveringen

Pluspunten

Is erg klantgericht , geeft duidelijke uitleg, en lost evt. Problemen meteen op!

Ik vind wel, dat als je voor n paar duizend euro koopt, dat t produkt gratis uitgepakt mag worden en evt opgestalt. 50 euro rekenen moet niet zijn!

Pluspunten

Na een productiefout gezien te hebben in onze tuintafel is deze zonder problemen vervangen! Zeer vriendelijke dame die ons geholpen heeft!

Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Correcte afhandeling

Pluspunten

vriendelijk en behulpzame personeel.

Pluspunten

10 Alles perfect geregeld

Pluspunten

Op een hele prettige manier geholpen. Niet opdringerig. Wel goede adviezen.

Er viel weinig over de prijs te onderhandelen

Pluspunten

correcte communicatie en tijdige levering volgens afspraak

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi en degelijk materiaal

Aflevering in mindere maten. Alles in grote dozen,zelf uitpakken en monteren(dit niet afgesproken was) Bleef zitten met veel karton.

Pluspunten

Correcte dienstverlening.

Pluspunten

goede ontvangst uitleg, stipte levering & uitleg bij levering prijs kwaliteit

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal