Pluspunten

Snelle levering. Mooi product.

Leuk dat ik via sms en e-mail op de hoogte wordt gehouden van de levering. Jammer dat hier wel foutjes in zaten wat betreft de betaling.

Pluspunten

Prettig personeel , prima voorlichting , goed assortiment en interessante aanbiedingen.

Pluspunten

Alles vlg afspraak en zeer correct personeel

Nvt

Pluspunten

service en de winkel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke afspraken. Prijs/kwaliteit. Bereikbaarheid.

Snelheid van afhandelen. Levering duurt erg lang.

Pluspunten

Geweldig! Alles even correct. Eindelijk weer een firma waar de klant nog koning is.

Pluspunten

Goede service in de winkel in Vlissingen. Prettig, vriendelijk en behulpzaam.

Vond de aflevering wat slordig en afstandelijk..

Pluspunten

Na het bestellen via internet belde de klantendienst mij op om te vragen of het juist was dat ik 2 sets wou bestellen, ze waren zeer vriendelijk en behulpzaam. De levering gebeurde correct en ik ben zeer tevreden over de gekochte sets.

De bediening in de winkel kon beter, toen ik de sets wou uitproberen was ik de enige klant in de winkel te Maldegem, na de set te hebben goedgekeurd heb ik een kwartuur staan wachten, maar geen van beide verkoopsters kwam naar mij toe, en toen ik aanstalten maakte om naar hen te gaan dan zetten ze beiden een bord op tafel en begonnen te eten, het was toen 15u30. Ik ben dan maar weggegaan en bestelde via internet.

Pluspunten

Zeer deskundig advies, denken met je mee, luisteren goed. Hebben geweldige keuze voor ieders portemonnee. Leveren keurig zoals afgesproken. Kortom, zeer te reden!

Ik zou niet weten welke

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig personeel. Uitgebreide collectie van hoge kwaliteit

Bezorgen en uitpakken inclusief maken en niet extra voor rekenen, plus afvoer verpakkingsmateriaal

Pluspunten

Alles. We zijn in de showroom in Houten wezen kijken en wisten al welk type stoel we wilden. De medewerker wist aanverwante artikelen snel te vinden en wees ons goed op de onderlinge verschillen en kwaliteiten, zodat we onze keuze snel konden afstemmen op onze wensen. We hebben bij Landal in Burg Haamstede met dit type stoel kennisgemaakt en vonden onderop jullie logo. Dit was onze positieve kennismaking met jullie bedrijf. We hebben gekozen voor de hoogste kwaliteit stoel in deze klasse met gecoat aluminium en de kunststof zitting. We zijn blij dat jullie ook nog stoffen kussens in jullie assortiment hebben. Deze nemen transpiratievocht op, alhoewel we er nog een handdoek overheen leggen as het heet is.

Niets. Het is fijn dat jullie alle in de koop staande modellen altijd tonen in de showroom.

Pluspunten

Goede bediening, goede informatie via mail, correcte levering-op tijd

Pluspunten

vriendelijke service, mooi product, vlotte levering

de dopjes van de pootjes van de bank tafel en krukken geven af op de tegels als er ee geschoven wordt

Pluspunten

Goed produkt Snelle levering Gratis bezorging

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie producten

Afspraken worden niet nagekomen

Pluspunten

Vriendelijk personeel in Venlo. Correcte levering

Pluspunten

Geen op- of aanmerkingen

Pluspunten

Heel fijn geholpen door de medewerkster, goed naar de wensen van de klant geluisterd en meegeholpen. Zo waren wij vrij om alles geheel neer te zetten zoals wij het wilde hebben, (de decoratiekussens). Een mooie foto gemaakt van het eindresultaat. En met de mooie nazomer toch nog van onze nieuwe set kunnen genieten!

Goed nakijken of alles ook daadwerkelijk leverbaar is bij bestelling, onze decokussen bleken niet voorradig, hier is Buitenhof ons wel in tegemoet gekomen.

Pluspunten

Pluspunten

Geholpen door een vriendelijke dame. Zij nam rustig de tijd voor ons. Er werd snel geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk behulpzaam personeel,

Er waren Hoezen voor de kussens beloofd ofwel die zouden bij de levering zitten, niet dus. Daar is dan ook geen oplossing voor, jammer

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal