Bizarre levertijden, beloftes worden niet nagekomen, slechte communicatie

Eind maart hebben wij onze tuinset (tafel + 6 stoelen + voetenbankje) besteld. Deze zouden eind mei geleverd worden m.u.v. de voetenbank, deze zou begin juli komen. Dat werd ons door de verkoper gegarandeerd, zodat we de hele zomer van de tuinset kunnen genieten. Dat is dus helemaal prima! Begin juni echter nog steeds niet van Buitenhof gehoord over een leverdatum, dus we hebben er zelf maar eens heen gebeld. Toen kregen we te horen dat de tafel binnen is, maar dat de stoelen en voetenbank vertraagd zijn tot half juli. Hier zijn we zelf achter moeten komen omdat we zelf maar eens gingen bellen, dit alleen al vind ik raar. Bij leververtraging informeer je de klant toch even? Niet blij mee, maar goed, het is niet anders, half juli zouden de stoelen en voetenbank komen. De tafel hebben ze begin juni wel alvast geleverd. Vervolgens krijgen we 1 juli een telefoontje van Buitenhof: Helaas, de stoelen en voetenbank zijn nogmaals vertraagd en nu kunnen ze eind augustus pas geleverd worden! Dan is het gros van het zomerseizoen dus al voorbij en hebben we dit jaar dus praktisch gezien niet zo heel veel meer aan onze (in maart bestelde) tuinset. Na dit aan te geven krijg je doodleuk te horen: "Ja maar, meneer, in september is het meestal ook nog wel goed weer." Compensatie en een korting zitten er niet, terwijl diezelfde tuinset die wij in maart gekocht hebben waarschijnlijk a.s. augustus wel mooi in de opruiming gaat tegen een lagere prijs. Hadden we de tuinset net zo goed dan kunnen kopen. Voor nu is het nog wachten op de tuinstoelen en het voetenbankje, met de onzekerheid: gaan we eind augustus dan toch echt komen of krijgen we straks weer een belletje?

Goed personeel en een mooie showroom

In de showroom werden we goed geholpen, mooie producten overzichtelijk opgesteld. Levering was ook prima. Levertijd was lang

Klantvriendelijk, correct en degelijke kwaliteit

In de winkel keurig geholpen, en ook met het afleveren van de spullen alles tiptop in orde. Ga zo door.

Goede kwaliteit mooi en betaalbaar

Wij hebben diverse meubelen gekocht al en zijn erg tevreden over de kwaliteit en service.

Correct. Levering goed georganiseerd

Geleverd volledig volgens afspraak

Levering op 8 weken is nogal lang . Maar de levering is volledig zoals afgesproken.

Mooie spullen en betaalbaar.

We zijn heel netjes geholpen niets was te veel. Ze maakten verschillende combinaties wat heel prettig is voor de klant. Voor ons was dit de tweede keer dat we hier een tuin combinatie hebben gekocht. Nette levering zoals afgesproken. Super tevreden.

super

keurig op tijd en werd goed geholpen ge woon super

Prima, en toch ook weer niet

De verkoopster enthousiast en keurig. Maar dan. Zelf maar eens bellen wanneer levering want helaas, ik hoorde maar niets en ik had allang gebeld moeten worden. Krijg je te horen dat de salontafel ontbreekt. Vreemd, bij verkoop werd verteld dat er geen leveringsproblemen waren. Verder werd er maar een vaag verhaal opgehangen helaas. Drie dagen later werd ik alsnog gebeld, men kon uitleveren! Had ik maar gevraagd of het compleet was. Niet dus. Bij plaatsing bleek dat de tafel ontbrak! Waarom dan uitleveren?? Na veel zeuren de geleverde spullen alsnog betaald minus een klein bedrag om zo toch maar te hopen dat die tafel alsnog eens geleverd wordt. Een week later is alsnog de tafel bezorgd.

Communiceren niet vertraging en meer dan 4 maanden wachten op loungeset

Loungeset zou geleverd worden binnen 3 werkdagen na 30 juni(3 maanden later dan bestelling). Moet zelf contact opnemen, wanneer deze komt en wordt er aangegeven dat deze meer dan een maand vertraging heeft. Die week daarvoor nog gebeld om te vragen op welke dag hij geleverd ging worden. Hier hadden ze toen nog geen antwoord op, maar hij zou nog steeds 30 juni in het magazijn binnen komen. Het hoort toch niet dat de klant 4 maanden op een loungeset moet wachten en dat buitenhof niet eens communiceert dat ze vertraging hebben.

goede en vlugge service

Vriendelijke bezorger goede service

Prima service door de bezorger.

Niet goedkoop, maar is de prijs echt waard.

Mooie stijlvolle tuinmeubelen. Veel complimenten gekregen. Degelijk en na een paar jaar nog als nieuw.

Alles volgens afspraak en eerlijke prijs/kwaliteit verhouding

Soepel en correct

Uitstekend geholpen.

In de winkel zeer fijn geholpen. Alles helder toegelicht. Bestelling was in overleg (deel levering) keurig op tijd. Toch volledige bestelling ontvangen. Netjes geïnstalleerd en toegelicht; wij zijn zeer tevreden.

Van advies over verkoop tot levering top en altijd beloftes nagekomen.

Steeds correcte info gekregen. Alles werd netjes afgeleverd zoals besproken. Tot in de puntjes geïnstalleerd.

Vlotte levering en vriendelijke chauffeur

Netjes geleverd binnen de tijdspanne die doorgegeven was.

Goede service prima klantgericht zeer tevreden..

alles okee

alles okee

best goed

ik vind het alleen jammer dat er er een kras op zat en dat de boel weer retour moest. als er nu een goede korting op stond had ik er nog over na kunnen denken maar dit was zo minimaal dat ik er niet over na hoefde te denken, en nu word het dus weer omgeruild en kan ik weer zorgen dat ik thuis ben. beetje jammer dit.

Waar voor je geld !!

Mooie winkel, goede service, nette en ervaren winkelmedewerker(s) kennis over de producten Goede klantenservice en nette levering

Top product en top levering

Mooi afgewerkt. Levering heeft wat op zich laten wachten. Maar nu geleverd door heel vriendelijk personeel.

kwaliteitstuinmeubelen en een perfecte vriendelijke levering

Mooi afgewerkte tuinstoelen en tafel. Degelijke verpakking zodat er geen beschadigingen ontstaan. Vriendelijke levering.

Perfect !

Persoon was heel vriendelijk en hulpvaardig. Kan niet beter!

Super ! Service voor en na !

Onze 3 de aankoop , telkens super service Goed bezig daar in Kalmthout we raden telkens ook aan familie en vrienden !

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal