3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer goede balans tussen kwaliteit en prijs toonzalen in België gratis levering ook in België korte levertermijn geen voorschot gevraagd positief om met kaart te betalen bij levering aangenaam om nadien chocolaatjes te krijgen met een bedankt briefje.

het telefonisch contact voor afspraak levering is niet vlot verlopen. Bij de eerste afspraak was iemand iets vergeten aan te duiden en kon de bestelling niet geleverd worden. Ze hebben mij gebeld, maar geen duidelijke boodschap na gelaten. Ik heb terug gebeld, maar persoon aan de lijn zag het probleem niet. Een dag ben ik voor niets thuis gebleven, want de levering is niet gekomen. Na nog een telefoon heb ik een nieuwe leveringsdatum gekregen. Ik heb wel een zeer onvriendelijke dame aan de lijn gekregen, die niet wou luisteren naar mijn standpunt. Uiteindelijk is de levering wel correct gebeurd op de tweede datum. De vrachtwagen was niet zo goed geordend, dus was vrij moeilijk voor de persoon om al de delen van de levering van zijn vrachtwagen te halen. Was één deel vergeten op zijn vrachtwagen en hier heb ik hem moeten op wijzen

Pluspunten

personeel vriendelijk en bekwaam stipte levering zal hier zeker nog bestellen

Pluspunten

Leuke madam in de toonzaal Vriendelijk personeel bij levering

Pluspunten

Service

Pluspunten

- op zondag open - netjes geholpen - goede informatie over bezorgdag en -tijd

Andere vervoerder. De jongens die de tuinset kwamen bezorgen en monteren waren geen reclame voor Buitenhof.

Pluspunten

Zeer goeden vriendelijk geadviseerd bij de aanschaf van onze prachtige tuintafel. Levering was zeer stipt

Pluspunten

goede uitleg van de verkoper vlot geholpen aflevering op zaterdag en precies op tijd

Pluspunten

ze doen wat ze beloven, datum/tijd van bezorging klopt. bezorger is beleefd en hulpvaardig

Pluspunten

Correcte service, Stipte levering

Initieel verwarrende info gekregen in de winkel

Pluspunten

Klantvriendelijk, uitstekende voorlichting, prima service en snelle bezorging op de afgesproken tijd.

Pluspunten

nette zaak en perfect in informeren prima

v

Pluspunten

Don wat ze beloven

Pluspunten

Goed breed assortiment; vriendelijk personeel; goede parkeergelegenheid; goede prijs/kwaliteitsverhouding; snelle levertijd.

geen

Pluspunten

heel ruim assortiment in de showroom vriendelijk personeel , niet opdringerig en prima toelichting allemaal kwaliteitsmeubelen de buurman zei, komt zeker niet van LB dat kun je wel zien

Pluspunten

Verkoop Deskundige verkoopster .... Prettig kontakt ...... Niet opdringerig ...... Datum van levering in goed overleg en reeds binnen enkele dagen. Aflevering Perfect op tijd na telefonische melding vooraf ....... Uitpakken en plaatsen snel en adequaat....... Alles binnen de kortste tijd. Kijk..... Zo hoort het!! Voorbeeld voor anderen!!

Pluspunten

Klantgericht Snelle levering Wij zijn erg goed voorzien van advies. Vriendelijk personeel Heerlijke koffie Prima prijs kwaliteit

Ik zou het niet weten !

Pluspunten

Mooie overzichtelijke zaken met vriendelijk en bekwaam personeel. Hebben de meubelen gezien in Waalwijk en gekocht in Tilburg, de prijzen kwamen overeen en er werd niet moeilijk gedaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitgebreid assortiment Goede service in de zaak (Leiderdorp) Snelle levering. Flesje onderhoudsmiddel keurig binnen enkele dagen afgeleverd

Pluspunten

ontspannen sfeer. Geen verkoopdruk, maar wel behulpzaam

Pluspunten

Goede service. Alles volgens afspraak.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie winkel erg veel keus en goede advisering!!! de bezorgservice was ook perfect!!! een hele tevreden klant

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal