1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle levering, grote selectie , goede design.

De zitkussens zijn belast met weekmakers en formaldehyde. Dit veroorzaakt ernstige allergieën zeven dagen . Een vrije uitwisseling van kussens verwerpt het bedrijf .

Pluspunten

Veel keuze, prima geregeld. Mooie luxe tuinmeubels, die wel nog (relatief) betaalbaar zijn. Kwaliteit dusver netjes.

Nog meer keuze?

Pluspunten

Sehr gute,schnelle und zuvorkommende Kommunikation und Verlässlichkeit,pünktliche Lieferung

Infos über Angebote per e-mail

Pluspunten

alles was positief voor ons

Pluspunten

Zeer vriendelijke service zowel tijdens ons bezoek aan de winkel als telefonisch. Snelle levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

vriendelijk personeel

teleurstellende service. na drie maanden was de greywash al van onze teaktafel (terwijl we de tafel volgens voorschrift hadden behandeld met teak shield) , we moeten zelf greywash aanschaffen om de tafel op te knappen

Pluspunten

Goede, duidelijke uitleg in de winkel. Snelle en accurate levering 3 dagen nadat we in de winkel zijn geweest. Gewoon heel goed.

Iets duidelijker communiceren hoe het verpakt is, dit was voor ons namelijk een belangrijk punt en nu moesten we eerst alles uitpakken alvorens we het door ons huis, op het balkon konden zetten.

Pluspunten

Vriendelijke service zowel bij verkoop als bij levering van het aangekochte product.

Pluspunten

Goede uitleg ovef de producten. Klantvriendelijkheid

Afspraak nakomen. Zou op donderdag of vrijdag gebeld worden maar men belde pas de week daarop

Pluspunten

Ze waren vriendelijk en behulpzaam met alles in winkel en de aflevering was ook mooi in orde.

Kan niets verbeteren groetjes van ons

Pluspunten

Zorgvuldige afhandeling Deskundige service

Pluspunten

Veel keuze

Pluspunten

Snelle afhandeling. Verkopers niet opdringerig.

Kleine beschadiging aan geleverde producten... niet de moeite om te melden, maar toch wel spijtig.

Pluspunten

Goede uitleg bij product, meedenkend!

Pluspunten

snel meedenkend grote collectie

tijdstip van afgeven was erg vroeg

Pluspunten

goede informatie in de showroom, mooie spullen, correcte aflevering

Pluspunten

Afsprzken worden perfect nagekomen Vriendelijk Correct

Pluspunten

Correcte levering. Duidelijke uitleg.

Pluspunten

Pünktliche Belieferung. Sehr freundliche und gut geschulte Mitarbeiter Wir werden Sie empfehlen und selbst wieder in Venlo "reinschauen"

Pluspunten

Prima sortering, fijn gehoen door deskundig personeel, vlotte levering.

Pluspunten

Erg gastvrij en vriendelijk personeel zonder dat ze opdringerig zijn. En de mannen die kwamen bezorgen een hele grote pluim! Onze bank paste niet in de lift. Hup zo met de trap geen onvertogen woord. Grote klasse!

Geen ga zo door!

Pluspunten

Goede prijs -kwaliteit Snelle levering zoals afgesproken

Niets op aan te merken

Borchwerf 35