Pluspunten

Vriendelijk en niet op dringerig

Pluspunten

goede, uitgebreide collectie.

Ik moest er wel zelf achteraan bellen wanneer er geleverd ging worden, want we hadden een ongeveer-datum afgesproken. Daarna ging alles van een leien dakje.

Pluspunten

mooie zaak met een uitgebreid assortiment; deskundige medewerkers en een goede service

Pluspunten

degelijke sevice vriendelijk personeel kwalteits meubelen

Pluspunten

Snelle en tijdige levering. De service tijdens het in elkaar zetten van de tuinset was prima. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

vriendelijk personeel. Ruime keuze. Vlotte levering Aardige jongens van de bezorging.

Pluspunten

Ruimopgezet en veel keus

Duidelijke afspraak maken over bezorgen of vermelden dat het tot de deur is dit is ons heel erg tegen gevallen dat we alles zelf moesten doen en dan koop je bij een speciaalzaak terwijl kennissen het in een tuincentrum kopen en alles netjes werd geïnstalleerd en al het afval mee genomen werd.

Pluspunten

Alles was positief . Van verkoper tot de stipte levering zeer postief !!!

Niets

Pluspunten

goede verkoopster in weert meedenkend niet opdringerig

niks ga zo door

Pluspunten

Mooie moderne collectie en prima levering.

Pluspunten

Aangename aankoop, vlotte en correcte levering en afhandeling.

Pluspunten

Zeer goede en snelle service

Tafels controleren op beschadigingen vooraleer te leveren

Pluspunten

Vriendelijk,niet opdringerig,goede uitleg,begrip voor twijfelaars Mooie producten, grote winkel

Geen, alles in orde

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Uitstekende uitleg en vriendelijke verkoopster in de winkel in Waalwijk.

-productcontrole voor aflevering bestelde goederen op compleetheid en beschadigingen -bij het naleveren van de manco's en het vervangen van beschadigde delen ook vooraf checken of de vervangdelen correct zijn en niet beschadigd -de medewerkers van de servicedesk dienen de mais die gestuurd worden beter te lezen voor ze antwoorden via mail of telefonisch -klanttevredenheid moeten ze nog uitvinden, na 2x manco's gehaald te hebben in de winkel in Waalwijk en na een ochtend te hebben gewacht op de service medewerker (die de problemen niet op kon lossen door beschadigde nieuwe delen en verkeerd meegegeven nieuwe delen) niet eens een excuus of een soort van compensatie. Antwoord van de servicedesk luid:u heeft uw order compleet en dus doen we niet aan compensatie, mijn auto rijd tenslotte op water zeker en mijn tijd is ook voor voor niets. Jammer dat ze geen oplossing bieden of op zijn minst mij het gevoel geven dat ze een oplossing met mij willen zoeken. Kortom, mooie meubels als het in 1 keer goed geleverd wordt. Bij nalevering/manco/beschadiging begint de ellende!! Ruim 5 weken duurde deze "oplossingsgerichte" service van Buitenhof Tuinmeubelen

Pluspunten

Vriendelijk, je krijgt steeds de juiste informatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot aanbod, vriendelijke bediening

Pluspunten

Netjes geholpen. Goede uitleg. Keurig.

Pluspunten

prima uitleg, gemotiveerd personeel.

afhaal punt maken waar je het zelf kunt ophalen.

Pluspunten

vriendelijke bediening en hulpvaardig personeel

Pluspunten

Nette ontvangst in winkel, de tijd wordt genomen en voor- en nadelen product wordt aangegeven. Directe actie. Aflevering netjes en correcte heren. Al met al goed product en goede service. Voor herhaling vatbaar en aan te prijzen bij anderen.

Pluspunten

Mooie set uit kunnen kiezen in Spijkenisse. Goed geholpen door de verkoper. Aflevering ook prima in orde (uitpakken en monteren).

Gashaarden waarbij de gasfles in de tafel past.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal