We hebben er even op moeten wachten, maar zijn hartstikke blij met onze nieuwe tuinset. Wordt ter plaatse gemonteerd en onderhoud wordt toegelicht. Aardig en behulpzaam personeel.

Goede service, mooi product

Niet alleen de verkopers deden hun werk goed, ook de opvolging voor de levering was in orde. Omdat het voor ons nog niet paste op het telefonisch voorgestelde moment, is er een andere datum afgesproken. De uren waartussen de meubels zouden geleverd worden, werden iets ervoor doorgemaild. Alles was heel goed verpakt waardoor we wel even bezig waren om het uit te stallen. Nadeel: heel veel verpakkingsmateriaal om naar het containerpark te voeren.

Uitstekende service

Alles heel goed geregeld. Werd op tijd alles doorgegeven. Kon niet beter. Dank u. We zullen in de toekomst zeker nog wel eens van uw diensten gebruik maken.

Volgens afspraak geleverd en mooi tuinset.

Tevreden over levering en "staat" van het tuinset. Er zat wel een weefbeschadiging in 1 van de kussens maar dat heb ik zelf redelijk kunnen repareren. Zat te twijfelen om daar over te bellen ja of nee. Aardige chauffeurs. Geen gedoe over betaling, prima zo.

Produktkwaliteit prima, aftersales matig!

Wat ik heb gemist is een proactieve houding betreffende leveringsvertraging. Tevens heeft er op de uiteindelijk afgesproken leveringsdatum geen levering plaatsgevonden door een fout in de planning. Een dag voor niets thuis gebleven. Tevens is de afgesproken en in de opdracht opgenomen Life Soltex/comforma protector niet geleverd!

super correct

Heel correcte opvolging bestelling , informeren naar leverdata en levering zelf . Ook kwaliteitsvolle producten

Goede service!

Alles mooi op tijd geleverd. Top !

Prettig. Volgens afspraak en anders in goed overleg

Prettig en vriendelijk. Goede informatie gehad over de items die we gekocht hebben. Goed overleg gehad over een latere levering. Prima communicatie. Heel blij mee.

Maar erg vertraagd, en dan heb ik het nog niet eens over de loungeset die pas eind juli binnen komt , jammer

Vriendelijk, attent en snelle service

Duidelijke website, te veel betaalde bedrag netjes terug ontvangen, snelle levering, goede service.

Ruime keus en prettige service

De winkel heeft een ruime keus en service is niet opdringerig maar wel met aandacht. Ook afleveren en installeren verliep op rolletjes.

Schandelige afhandeling

Wij hebben 1 jaar terug voor een X bedrag aan buitenmeubelen gekocht. Hierbij zat ook een houten tafel van €2000,-. Deze tafel staat droog onder een overkapping. Krijgt geen regenval. Na 3 maanden is onze tafel gaan schimmelen. Na foto's en 10x bellen werd een reinigingsmiddel en protectie middel verstuurd zodat we dit zelf maar op konden lossen. Tafel is na heel veel moeite opgehaald omdat deze niet behandeld zou zijn door ze. 3 maanden verder hebben we hetzelfde verhaal met de tafel en moeten we het zelf maar oplossen. Stelletje schandalen! Snel geld vangen en weer door. Bedankt voor de rotte tafel!

Hartstikke fijn

Hartstikke goed geholpen in de winkel. Meteen duidelijk dat de levering wat langer ging duren. Vervolgens na het maken van een bezorgafspraak vlug geleverd.

Perfect geregeld.

Duidelijke afspraken over levering. Zelfs nog een telefoontje 10 minuten voor bezorging. Alles heel goed verpakt. Tuinstoelen zijn van prima kwaliteit.

Levering was prima wel later dan verwacht.

Prima afgeleverd aan huis!

Mede door Corona moesten we iets langer wachten op onze meubelen, maar we gaan er van uit dat dit buiten de invloed van Buitenhof ligt. Eigenlijk wilde ik om die reden een 9 geven, maar dat gaat dus niet.

je word vriendelijk geholpen

als je binnen komt word direct geholpen ook met de vraag wat je nodig hebt

correcte service

goede informatie tijdens het bezoek en correcte levering en installering van gekochte meubelen

Zeer goede kwaliteit en het werd geleverd op de datum en het uur zoals afgesproken door zeer professionele vakmannen.

Afspraken zijn afspraken. O.K. dus

Afspraken werden nageleefd.

zonder corona top !

top

Fijn geholpen

Fijn geholpen. Voldoende keuze

Geen enkele comkinicatie (behalve over factuur)

Onze tuinbedjes werden niet geleverd op de afgesproken datum. Na enkele dagen wachten hebben we zelf gebeld, 20 minuten in de wacht en om vervolgens te horen dat er vertraging was. Een nieuwe afleverdatum afgesproken en nadrukkelijk “niet voor 10.00 uur” afgesproken. En ja hoor, de avond voor levering ontvingen we een bericht dat de bedden vóór 10.00 uur zouden worden bezorgd. Winkel telefonisch niet meer bereikbaar, dus pech voor ons. Toen bleken de kussens van de bedjes later geleverd te worden en weer hetzelfde verhaal: geen enkele communicatie over wanneer ze worden nabezorgd, zelf maar weer gebeld, “ze komen op 22 juni”. Vervolgens weer niets, geen kussens en geen enkel bericht. Nu ontvang ik ineens een rekening voor de kussens, graag betalen, want 3 juli worden ze geleverd. Buitenhof reageert dus alleen op het moment dat er betaald moet worden De producten zijn prima maar de communicatie is zeer slecht, niet klantgericht. Erg vervelend op deze manier.

Nette zaak, prima kwaliteit, uitstekende levering door vervoersbedrijf

Prima ontvangst in de winkel, de bank voldoet geheel aan onze verwachtingen, geleverd volgens afspraak.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal