Pluspunten

Kwaliteit, prijs

Pluspunten

Pluspunten

prima sonnescherm goede uitleg korekte levering

Pluspunten

vriendelijke medewerkers weten waar ze het overhebben

bij de tafel die geleverd is zou een beter montage handleiding wel uitkomst bieden want allen een materialen lijst vind ik niet voldoende maar dat ligt niet aan buitenhof maar fabrikant

Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Correcte levering Tot heden veel plezier van de tuinset en parasol. Over kwaliteit en duurzaamheid kan ik nu geen oordeel geven. Mijn beoordeling heeft 4,5 sterren, omdat ik 5 sterren te volmaakt vind.

In de showroom Waalwijk andere en betere verlichting aanbrengen, opdat de kleuren van het tuinmeubilair en toebehoren als werkelijk eruit zien.

Pluspunten

Goed geholpen door personeel

Nadien terug geweest voor een parasolhoes geholpen door bedrijfleider(vermoedelijk) Ze had niet zo'n zin om ons te helpen levert dit te weinig op of was ze toe aan Vakantie ? Als dit ons eerste bezoek was geweest waren we niet terug gekomen. Maar eerder super goed geholpen door anderen verkopers.

Pluspunten

Mooie showroom met volop keuze. We werden goed geadviseerd door kundige mensen. Afspraken werden goed nagekomen. Levering op de afgesproken tijd.

Bij levering blijft het verpakkingsmateriaal achter bij de klant, terwijl dit bij andere bedrijven word meegenomen. Dit vind ik wel een verbeterpunt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

komen afspraken na

nog geen verbeterpunten nodig

Pluspunten

Prima info in de zaak. Mevrouw dacht mee met ons. Bezorging en in elkaar zetten ging ook goed. Prima service.

Pluspunten

Vlot en beleefd zowel in verkoop als levering. Betaling met kaart bij levering ook in orde en gemakkelijk.

Pluspunten

Buitenhof is een correct bedrijf. Prijs/kwaliteit is zeer goed. Alle werknemers houden zich aan de afspraken.

Pluspunten

goed advies prima leverservice

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

geweldige kwaliteit en snelle levering.

niets houden zo

Pluspunten

Vriendelijke bediening, overzichtelijke keuze, geen voorschot, voldoende info betreffende levering, vriendelijk personeel voor aflevering, betaling met bankkart mogelijk bij levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service in de winkel, en levering was ook prima in orde

ondanks afspraak dat we eerste week Augustus een afspraak zouden maken voor de levering ben ik in de laaste week van july 3 x gebeld ivm de levering

Pluspunten

Goede communicatie, goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er werd niet gepusht om toch maar iets te verkopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime parking , Meubels staan niet te dicht op elkaar, Men dringt zich niet op en laat u rustig kiezen. We kende het bedrijf aangezien we reeds vroeger een meubel kochten voor onze Sauna, zodat we daar ook rustig konden zitten

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal