Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzaam zeer tevreden over ons Tuin stel en de levering top

Doe zo verder

Pluspunten

Zeer goede service, vriendelijk, correct, prijs kwaliteit.

Juiste info over stoelen stof, Het klopt niet dat bij regen dit NIET nat is....Het is wel degelijk druipnat. Oplossing...COVER over het hele gedoe.

Pluspunten

Fijne verkoopster Afspraken nagekomen

geen

Pluspunten

Zeer vriendelijk en meedenkend personeel Uitgebreide keuze

Spijtig dat er op één meubelstuk op drie plaatsen zeer kleine (2 mm op 2 mm) stukjes verf ontbreken.

Pluspunten

Snel en goed geleverd

Pluspunten

Overzichtelijk betaalbare meubelen

Wat meer ruimte tussen de meubelen

Pluspunten

Uitleg over de producten Tijdstip van levering Vervoersverpakking Vriendelijk personeel

Levering met 2 personen of op zijn minst melding dat er maar 1 persoon bij de levering zal zijn.

Pluspunten

Prima service en uitleg bij de aankoop van ons terrasmeubilair Vlotte en correcte levering

Pluspunten

Goede collectie, snelle levertijd.

Pluspunten

In Alkmaar mochten wij van de uiterst vriendelijke verkoper lekker schuiven met de meubels, zodoende een PERFECTE set gevonden voor in onze tuin. De tafel die eigenlijk bij de set hoorde was vierkant, maar dan werd de set te groot voor de ruimte die wij in gedachte hadden. Nu van een andere set een geweldig mooie rechthoekige tafel bij de loungebank en stoelen. In 1 woord GEWEDLIG !!

Geen ;-)

Pluspunten

Goede kwaliteit

Probeer altijd de levertermijn na te komen, men kijkt er altijd naar uit om de nieuwe producten te ontvangen, dus wanneer de levertermijn niet aangehouden kan worden is dit niet leuk voor de klant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Geen keuze in dag en tijd levering. Onduidelijke handleiding voor montage. Trage communicatie.

Pluspunten

Heel goed geholpen in de winkel. Goede afspraak kunnen maken betreffende afleverdatum. Duidelijke correspondentie via mail en sms. Correcte aflevering!

Pluspunten

Goeie service, goed verkoopadvies

Pluspunten

Mooie meubelen. Fijn personeel

Pluspunten

gewoon lekker zelf rondkijken zonder dat er gelijk een verkoper op je afkomt. Verder vriendelijk personeel en grote keuze

Pluspunten

Afspraak werd snel gemaakt Tijdsstip afspraak klopte volledig met de praktijk Service ter plaatse was dik in orde Betaling ging vlot (met kaart) zoals voorzien

Kan er geen opnoemen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring