Positief

Kwalitatieve en comfortabele tuinmeubelen

De lounge is top: comfortabel en kwaliteit. Levering was ook prima. Wat betreft de online betaling: dit is toch nog een werkpuntje. Vanuit België betaling via de aangeboden online betalingsoplossing was alles behalve evident. Voortdurend foutmeldingen omdat de limiet was bereikt. Betalen via Paypal of VISA of zelfs via Bancontact zou het betalen een stuk makkelijker maken.

Overal goed

De contacten tussen medewerkers waren uitstekend. De levertijd van de kussens en kussenhoezen was héél erg lang.

Prima service en levering!

Prima nette service en levering. Fijn dat je vooraf nog even wordt gebeld

Prachtige tuinmeubelen en prima service

Alles helemaal goed. Geweldige showroom met een heel breed aanbod, prachtige meubelen. We zijn ter plekke heel goed en deskundig geholpen. De levering duurde ivm drukte wat langer dan gepland maar daar werden we goed en duidelijk over geïnformeerd. De levering zelf was top, aardige mensen die met zorg de boel netjes hebben gemonteerd. Zeer tevreden!!

Correcte afspraken

Slechte meubelen en hele slechte service

Al onze meubelen gaan aan de boven kant stuk ook de gene die we met bij betaling nieuw hebben Grote aan koop gedaan enorme spijt dat we bij jullie terecht gekomen zijn

Heel correct en goed geleverd

Alles heel goed afgeleverd,alleen de wachttijd tussen de bestelling en het leveren vinden wij wat te lang,waarom kan men de aangekochte meubels zelf niet afhalen?

Mooie betaalbare moderne producten ,

Mooie keuze uit moderne betaalbare buitenmeubelen waar het buitengevoel van afstraalt en mensen vrolijk maakt

Alles voortreffelijk geregeld

Niet alles kwam in een keer binnen, maar binnen twee weken hadden wij onze tuinset compleet. Echter met een manco aan de stoel die eenvoudig was op te lossen, doordat wij een mail van de service afdeling ontvingen waarin stond hoe dit op te lossen was. Goed geregeld allemaal.

Mooie tuinset

Vriendelijk personeel, goede kwaliteit tuinset. Levertijd was een week of tien, maar ik weet niet hoe dat bij andere leveranciers is. Vorige week is de set bezorgd en helemaal voor ons in elkaar gezet. Nu lekker genieten van de set in de zon.

betrouwbaar en heel goede service

betrouwbaar en heel goede service

pico bello

keurig correct en vriendelijk van showroombezoek 2x informeren van levering en aflevering .

Prima gegaan

Koop was erg prettig, goed geholpen. Vooraf aangegeven levertijd kon helaas niet worden gehaald. In die fase had contact wat beter mogen zijn. Nadat we zelf hadden gebeld, kon er een deel wel al geleverd worden. Leveringsproces prima, nette levering, incl. in elkaar zetten en meenemen van verpakkingsmateriaal. Daarna nam op eigen initiatief Buitenhof contact op, over de restlevering. Zou het persoonlijk in de gaten houden. Is gelukt, 4 weken laten waren we compleet. Kwaliteit prima! We zijn erg tevreden!

Prachtige tuinset, goede service.

We hebben er even op moeten wachten, maar gelukkig op tijd besteld zodat we er de hele zomer plezier van hebben. Bezorgdienst was keurig, de jongemannen werkten enorm netjes en namen alle afval weer mee. Ook telefoondienst netjes en duidelijk. Ik kom graag terug.

heel tevreden

ben heel tevreden van de mooie en gemakkelijke zetels ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en zitten heel goed en comfortabel echt een aanraden, de mensen van de levering heel behulpzaam en vriendelijk. In de winkel vriendelijke mensen en een hele goede uitleg. alles zo als gepland is goed verlopen Proficiat doe zo voort en heel veel succes echt aan te bevelen

Super kwaliteit en service

Super kwaliteit en service en snelle levering

Netjes bezorgd .en nette mensen

Super content met de aankopen.

Een nieuw kussenovertrek gekregen na verkleuring!

Ik ben zeer tevreden, Het tuinset is prachtig, En staat ook heel gaaf in mijn nieuwe tuin(tje) Zéér tevreden dus, en netjes op tijd geleverd. Met vriendelijke Groet Sjaan van der Wel

Helemaal tevreden

Tevreden over de ganse lijn, zowel de uitleg bij de aankoop en de beloofde levertermijn gerespecteerd.

Mooie tafel

Buiten dat de levertijd erg lang was zijn we voor de rest zeer tevreden

Perfecte prijs/kwaliteit

Wij zijn zeer tevreden over onze tuinmeubelen die we vorige zomer gekocht hebben en de bijkomende stoel dit jaar.

terras tafel

prima tafel ,mooi en stevig

goede service

in winkel zeer goed geholpen en aflevering was ook zeer goed

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal