Pluspunten

Vriendelijk en correct

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte uitleg en levering van tafels en stoelen

Tot hier toe geen, misschien later als we er een probleem moesten mee hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De levering was zeer goed. zeer behulpzaam. De opvolging van de mails is eveneens goed. Er worden voorstellen gedaan om problemen op te lossen.

Bij verkoop juiste kleuren tonen. Kleur van alle onderdelen is niet identiek. De firma heeft na levering voorstellen gedaan die helaas niet kosteloos waren. Dit is jammer want als ik had geweten dat de kleuren niet de juiste waren dan had ik voor een andere parasol geopteerd.

Pluspunten

leveringsafspraak en de uitvoering strekt tot voorbeeld voor veel andere bedrijven; proficiat!

Pluspunten

Service/ klantvriendelijk

Pluspunten

Vriendelijke verkopers in de winkel niks is teveel Snelle levering van de bestelde producten

Pluspunten

De winkel in Hasselt is prima ingericht en Met veel overzicht. Keuze van degelijk middenklasse naar betaalbaar design. Sets goed bij elkaar geplaatst en met Behulp van de katalogus is met verrast van de variatiemogelijkheden. Het personeel is niet opdringerig maar als er vragen zijn snel en informatief beschikbaar Goede website. Ruime info rond levering.

Levering was enkele uren vertraagd, maar het was een hele hete dag. Hadden medelijden met de bezorger, want die moest om 18.30 uur vanuit zuid Limburg Nederland naar nog drie adressen. Was daardoor gehaast en erg onzorgvuldig met uitladen. Gelukkig niets beschadigd. Verbeterpunt: Houdt genoeg rekening met externe omstandigheden en stel een acceptabele route samen, zodat de bezorger niet in de stress raakt. Het leek ons een extern transportbedrijf, maar het blijft verantwoording van Buitenhof om te bewaken dat ook deze werknemers prettig kunnen werken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie spullen

Betere communicatie. Tijdens verkoopgesprek en gesprek met serviceteam verliep communicatie niet helemaal soepel. Uiteindelijk toch alles opgelost maar door de miscommunicaties toch een beetje wrang gevoel overhouden. Wel content met de oplossing.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling keurig behandeld en afgeleverd! Goed gereageerd en antwoord gekregen op de mail.

Bij de tafel had iets uitgebreider beschrijving gemogen voor de montage. verder prima!

Pluspunten

Pluspunten

Zeer concurentiële prijzen! Parking voor de deur, honden toegelaten, vriendelijk personeel, artikels mooi gepresenteerd, genoeg uitleg en bovendien een klantvriendelijk ingestelde verkoper (kregen er gratis de extra verlichting voor onze parasol bij). Goede en correcte service aan huis, in een woord TOP, ten zeerste aan te bevelen!

Geen enkele.

Pluspunten

1. Goede service 2. Prijs kwaliteit zeer degelijk 3. Vriendelijke ontvangst En zeer blij met onze aankoop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vakkennis geen opdringerige verkoopspraatjes levering en installatie is top

na een paar weken - door het mindere weer en drukte niet tot een rustig moment in de tuin gekomen - merkten we dat de coating aan één van de stoelen niet volledig correct is. De installateurs hadden dit eigenlijk moeten zien.

Pluspunten

goede service en vriendelijke mensen aan telefoon

Pluspunten

Bij de aankoop van onze tuinmeubelen, zijn we uitstekend geholpen. De levering was prima in orde. De meubelen werden op haar plaats gezet. Het was echt goede service!

Geen, alles was uitstekend!

Pluspunten

klantvriendelijk, duidelijk advies, kwaliteit. goede service

temperatuur / klimaat zaak kalmthout

Pluspunten

Pluspunten

Vriendelijk,ruime keuze, vlotte afwerking van bestelling, betaling bij levering,

Pluspunten

Goede service in de winkel en veel keus van goede kwaliteit

Zou fijn zijn als je een dagdeel mag aangeven als je gebeld wordt voor bezorgdatum. Zo zie ik het nut er niet van in dat je gebeld wordt.....

Pluspunten

Correcte afhandeling van de bestellingen. Ook na melding van beschadigingen werd snel actie ondernomen en zonder problemen tot vervanging overgegaan.

Pluspunten

Denken met je mee over iets wat niet meer in de winkel aanwezig is.

Betere communicatie tussen filialen onderling.

Pluspunten

Lokatie Vlissingen. Snel, vriendelijk en klantgericht.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal