Pluspunten

Prachtige toonzaal met vriendelijke en geen opdringerige verkooptechnieken. Korte leveringstermijn en aan huis geleverd.

De tuinmeubels werden door een externe firma 2 uur later dan de vooropgestelde eindtijd aan huis geleverd. De chauffeur heeft ons wel op de hoogte gebracht dat hij later ging aankomen. Oorzaak van dit probleem was dat deze man bij andere klanten nog meubels ineen moest zetten. Bij de levering van onze tuinmeubelen heb ik het pakket samen met deze man van de vrachtwagen gehaald. Alleen was dit te zwaar en onmogelijk te doen. Vermoedelijk is de planning niet juist verlopen en had er een tweede man bij moeten zijn. Zeker geen verwijten aan de chauffeur want die heeft hard gewerkt en een zware dag achter de rug.

Pluspunten

geweldige verkoop dame,met veel geduld! max.2 weken levertijd, maar na 3 dagen hadden wij onze tuinmeubels al.

Pluspunten

De grootte, zeg maar hoeveelheid van de showroom. Je kan je echt een goed beeld vormen van de uiteindelijke keuze. Modellen en kleuren in overvloed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Grote mooie showroom, ruim assortiment, goede kwaliteit

Medewerkers waren niet goed herkenbaar tussen het winkelend publiek. Bezorgmomenten was mogelijk 3 dagen in de week, alleen onder werktijd. Helaas sloten de bezorgmomenten niet aan bij onze agenda, maar afwijken was niet mogelijk.

Pluspunten

goed geholpen, goeie service, extraatje in de nok van het scherm (wifi en licht)

ik geef niet gauw een 5 sterren, dan moet er echt nog meer zijn, sorry. Dat moet dan blijken uit latere service als er iets mee is

Even een aandachtpunt, de klant er op wijzen dat de verpakkingsmaterialen niet worden meegenomen door de vervoerder. Alleen tegen betaling wordt dit wel gedaan!!

Pluspunten

Keurig geholpen in de winkel in Venlo , de levering volgens afspraak . Van te voren een app gehad wanneer er geleverd zou worden en ongeveer een tijd , en op de dag van leveren belde de chauffeur ongeveer 20 minuten voor levering. Een aanrader voor iedereen die een goed tuinmeubel wil kopen.

Misschien toch enkele Belgen in het filiaal van Kalmthout zetten. Geeft minder spraakverwarring.

Pluspunten

waren optijd, vriendelijk en lieten alles zuiver achter

gewoon zo verder doen

Pluspunten

Vriendelijke vlotte service

Pluspunten

Vriendelijk geholpen en afspraken nagekomen

Pluspunten

Stiptheid van levering

Pluspunten

Het is een heel vriendelijk bedrijf zowel in de winkel als bij de levering. Alles werd correct en snel geleverd. Kortom een aanrader.

Pluspunten

Goede online uitleg

Pluspunten

Tevreden klant

Pluspunten

snelle en vriendelijke service

---

Pluspunten

Vriendelijke verkoopsters Mooie producten Goede service

Pluspunten

Flinke keuze aanwezig met gevarieerde prijzen.

Geen !

Borchwerf 35