2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede service.

Uitleg over wat ze in elkaar zetten.

Pluspunten

Goede en correcte levering . Ook in de winkels zeer vriendelijk ontvangst met goede uitleg.

Pluspunten

Wij bezochten, Buitenhof, in Houten. Uitstekende parkeermogelijkheden {boven op het dak}, vandaar een makkelijk te bereiken , erg ruime zaak, alles overzichtelijk, en bovenal een super ontvangst waarbij alle mogelijkheden werden getoond, op een losse, niet opdringerige manier, de verkoper, een man met {levens} ervaring,besprak met ons welke keuze wij het beste konden maken. Nadat de koop gesloten was , wandelden wij de zaak uit, en keken elkaar verbaasd aan, en trokken de conclusie :wat een sympathieke verkoper en wat een prachtige zaak.! en nog dichtbij huis ook.

Pluspunten

Alles zoals afgesproken keurig netjes afgeleverd en in elkaar gezet

Pluspunten

10 punten

N.v.t.

Pluspunten

Nette en rustige uitleg

Pluspunten

Perfecte dienstverlening - Zeer goede organisatie voor levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze. Mooie showroom.

Bij afleveren verpakking meenemen

Pluspunten

Snelle levering duidelijke en overzichtelijke showroom

Niets veranderen, zo blijven verder doen.

Pluspunten

Vriendelijk, prijs kwaliteit prima.

Pluspunten

Goede keuze kunnen maken en een goede behandeling in de winkel. Onze tuinset was niet voorradig, daar was de levering helaas wel 5 tot 6 weken van, maar was het wachten waard! Zeer tevreden! Werd aangetrokken door een goede en duidelijke website. Kon hier tenminste ook lezen over de fabricage en onderhoud en dergelijke.

Pluspunten

Goede communicatie over de bezorging, eerst telefonisch contact en daarna een sms met de tijdszone waarin de bestelling geleverd wordt zodat je er niet een hele dag voor thuis hoeft te blijven. Na kleurverschil in ons tuin set is de gehele tuin set vervangen. echt een prima service!!

Pluspunten

Service en aandacht

Pluspunten

De medewerkers zijn vriendelijk en professioneel, ze hebben kennis over het product wat ze in de showroom hebben staan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede prijs kwaliteit verhouding, mooie produkten

met de bezorg planning dat werd uiteindelijk 2 weken later een bezorg datum kunnen afspreken,dat werd dinsdag 14 juni voor 13:30 gezien ik dan moest werken ,geen probleem ik deel u in de ochtend in en dat is dan zeker voor 13:30 uur,krijg maandag 13 juni een sms bericht dat de bezorgers na 14:00 uur komen,heb mijn ouders maar laten komen om hier te gaan zitten om de meubelen in ontvangst te kunnen nemen,uiteindelijk werd het nog veel later zodat ze hier de gehele middag hebben moeten zitten wachten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime showroom

Zorgen dat de meubels niet beschadigd bij de klanten aankomen.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding Vriendelijk en behulpzaam personeel, doch niet opdringerig Zeer snelle leveringsservice

Pluspunten

prettige communicatie medewerkster, meedenken en snelle correcte levering.

Pluspunten

Duidelijke afspraken die stipt nagekomen worden. Ruime keuze in de winkel -vriendelijk personeel dat goede adviezen geeft

??

Borchwerf 35