Pluspunten

Winkel en staf: Top! Verkoop: Top! Levering: Top! Klachtafhandeling na defect kussen: TOP!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gratis levering, mooie complete winkel, vriendelijk personeel (Leiderdorp)

3x bankje met productiefout geleverd ( alhoewel... volgens de klantenservice is het handwerk en geen productie - laat me niet lachen ), de zogenaamde bijpassende hoes ... daar kon ons bankje 2x in. Diverse andere afspraken niet nagekomen betreffende de levering. dus na 4 lever- en ruilpogingen de hele mikmak mee terug gegeven en geld terug laten storten ( dat mogen we hopen tenminste .... voorlopig is er sprake van een technische storing bij de bank. jaja. ). Daar neem je dan 3x vrij voor, maak je heel veel belkosten en heb je vooral veel ergernis. Verder sta je als klant dus nog met lege handen. Kan nog geen bloemetje af voor alle ellende die ze veroorzaakt hebben. Bij Buitenhof is de klant geen koning. Laat alles wat je bespreekt vastleggen in een email !!!!! Ze beloven heel veel, maar komen amper iets na. Ik raad iedereen aan vooral naar een ander bedrijf te gaan. Dit wil je niet mee maken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

schönes Design, gute Beratung beim Kauf.

-Der Tisch hat das Teaköl 'verloren' und unsere Terrasse beschädigt. -Keine Hilfe bei der Beseitigung bzw. Schadensregulierung. -Managing Director nicht erreichbar. - müssen es wahrscheinlich juristisch klären lassen Marcel Abel 0173-6667618

Pluspunten

zeer goede service zowel in de winkel als bij levering

Pluspunten

Ruime keuze - Zeer interessante prijzen - Vriendelijk personeel -

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over de ontvangst in de zaak te Waasmunster.l Vriendelijk personeel, ik kreeg van de verkoper een vakkundige uitleg,en bovenop nog een lekker tasje koffie. Mijn dank hiervoor en een dikke pluim voor het personeel

De tweede keer wou ik een beschermhoes voor de zetel, het was een mevrouw als verkopoopster,, de mevrouw was onzeker ik had de indruk dat ze de producten niet zo goed kende.Maar ze was vriendelijk.Ik heb de hoezen dan maar in een andere zaak besteld.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

service in winkel + levering = OK, niet echt tevreden over kwaliteit van geleverd product: kras + putje in aluminium, vijzen te kort in doos, polywood: niet mooi gezaagd + niet overal gelijk met aluminium rand (komt iets hoger)

product niet mooi afgewerkt, kwaliteit laat dus te wensen over...

Pluspunten

Correcte en snelle levering. Geen voorschot te betalen bij de bestelling

Pluspunten

Correcte en snelle levering. Er was geen voorschot te betalen bij de bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment en goede bereikbaarheid Goede aftersales en zeer vriendelijk en terzake kundig personeel

Te weinig accessoires

Pluspunten

Ruime Keuze Aanvaardbare Prijzen Vriendelijke Bediening Snelle Levering

Pluspunten

correcte behandeling in winkel. afspraken nagekomen

Pluspunten

Goed kwaliteit producten. Snel afgelaveerd. makkelijk met pin te betalen aan huis. Een van de kussens was kapot maar een nieuwe was binnen een dag op gestuurd. Heel goed service!

Pluspunten

Geen minpunten - snelle service

Nvt

Pluspunten

Ruime keuze in verschillende stijlen. Sfeervolle toonzaal en zeer behulpzaam personeel met degelijk advies.

Er is een duidelijk verschil in aanbod ngl. de locatie die je bezoekt. Bvb. Turnhout is beperkter dan Kalmthout.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

klantvriendelijk

geen

Borchwerf 35