Blij met ons prachtige loungeset

Van bestelling tot aflevering is netjes en correct verlopen. Er was een kleine vertraging in de aflevering, maar daarover zijn we correct geïnformeerd.

TOP SERVICE

DANK U VOOR DE GOEDE SERVICE EN DE EXTRA INSPANNINGEN VOOR SNELLE LEVERING.

Niet nakomen van leverdatum

Op 04 april een tafel besteld. De tafel zou uiterlijk 21-05-2020 worden geleverd. Levering duurde zo lang, omdat er een boot vast zat in het Suezkanaal. Wij vonden dit een plausibel verhaal. Eind mei heb ik zelf moeten bellen om te vragen waar mijn bestelling blijft. Beloofd werd tijden dit telefoongesprek dat de tafel uiterlijk 22-06-2020 de tafel geleverd zou worden. Na wederom zelf geïnformeerd te hebben blijkt dat de tafel pas 29 juni aankomt en dat hij 2 a 3 weken later uitgeleverd kan worden. De zomer is dan al half voorbij. Tot slot heb ik gevraagd of de firma buitenhof dan wellicht ter compensatie de verpakking mee wilde nemen ( letop! daar moet je normaal extra voor betalen), maar dit is onbespreekbaar. Dus als je als klant tweemaal zo lang moet wachten op je product, dan doet de firma buitenhof niets. Ik heb zelden zaken gedaan met een slechtere communicatie en klantvriendelijkheid dan dit bedrijf.

Netjes geleverd volgens afspraak en naar wens

Zeer netjes geholpen in de winkel en via mail en telefonisch oude hoogte gehouden over de levering. Kussens zouden later geleverd worden maar bij levering bleek de bestelling toch compleet te zijn. Goede service !

Ruime keus en mooie meubelen.

Stipte levering

Goede kwaliteit

een ervaring!

Bij het betreden van de showroom in Ternat, aangenaam gevoel. Alle producten staan ruim tentoongesteld, klaar om uit te testen. Tuinmeubelen zien er zeer degelijk uit. Personeel is professioneel en zeer gedienstig. Prijs en leveringstermijn zijn ook bij bestelling meteen gekend . Ook leveringsdatum wordt tijdig aangekondigd. Wel niet goedkoop maar wij hopen degelijk materiaal aan gekocht te hebben.

Slechte communicatie

Lever tijden worden ruim overschreden. Indien je hiervoor belt, wordt je gezegd dat je even moet wachten ivm Corona en langere lever tijden. Op zich niet erg maar wel als je zelf pro actief moet bellen voor antwoorden.

Geweldig set

Goede service geweldig set.

Uitstekende service

Goed assortiment, prettig geholpen, uitstekende service

Mooie tuinset en vriendelijk geholpen.

Vriendelijke verkoopster in winkel. Vriendelijk ook aan de telefoon op hoofdkantoor. Enige minpunt is dat de set in dozen geleverd wordt en niet “opgebouwd” wordt. Was niet moeilijk maar had wel even gezegd mogen worden dat t als “bouwpakket” komt. Verder nog even afwachten of de all weather kussens t uithouden in deze regen v afgelopen dagen. Verkoopster zei gewoon buiten laten, ze kunnen er tegen.

Belofte nagekomen

Vriendelijk personeel, van verkopers tot en met bezorgers. Alles verlopen zoals beloofd, super communicatie. Een aanrader!

Zeer goed advies

Snel geleverd en gemonteerd. Prachtig tuinmeubel

Helemaal in orde.

Correcte informatie en levering. Ook heel tevreden over de kwaliteit van het product.

Goed bereikbaar, andere bezorgdatum geen bezwaar. Bezorger kwam op afgesproken tijd, tuinmeubel volledig gemonteerd en op zijn plek gezet, karton en plastic werd door bezorger afgevoerd

Super vlot verlopen

+ goede bereikbaarheid. Had steeds snel contact via de chat + Levering super geregeld. Kon uit twee datums kiezen en de dag voor de levering nog even een sms wanneer ze juist zouden komen. + aflevering ook super verlopen - misschien mensen mailen met hoe lang de levertijd gaat zijn. Mijn bestelling bleef in verwerking staan maar is misschien ook fijn om erbij te zetten wanneer de levering verwacht zou zijn.

Afspraak is afspraak.

Ze doen wat beloofd is.

Van bestelling tot afhaling... alles perfect !

Van bestelling tot afhaling... alles perfect !

Goed geholpen in de winkel Fijne uitleg, professionele kijk op welk meubel in welke tuin past. Ook een goeie service wbt levering. Onze tuinset was beschadigd. Gemaild en er zijn meteen nieuwe delen besteld!

Verkoop in de winkel prima! Levering redelijk.

De kussens van de lounge-set werden gewoon op de grond op straat uit de vrachtwagen gegooid. Gelukkig waren ze in plastiek verpakt. De gegeven uitleg voor de bediening van de parasol was wel prima. De leveranciers waren wel vriendelijk.

Klantvriendelijk, goede service en gemotiveerde bezorgers

Klantvriendelijke verkoopster, goede service en uw bezorgers zijn gemotiveerde ambassadeurs van uw bedrijf. Goede prijs. Kwaliteit moet ik nog ervaren. Echter volgens uw bezorgers is deze uitstekend.

Niets op aan te merken.

Niets aan te merken

Prima kwaliteit met een prima service

Van begin tot het eind alles goed verlopen en prima geholpen. We zijn tevreden met onze tuinmeubelen

Top! Snelle levering en goede kwaliteit.

Kleine aanmerking: de kussens verschuiven maar ik neem dat voor lief omdat ik heel blij met het geheel ben!

Alles ok uitgenomen de toch wel zeer lange levertijd.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal