Pluspunten

Klantvriendelijk en persoonlijke touch

Pluspunten

Goede ontvangst... Veel uitleg gekregen van het product en demonstratie . Vriendelijk personeel ! Levering : stipt op uur

Wat mij betreft : geen!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie tuinzeteltjes

Afspraken nakomen Als er iets fout loopt het zelf regelenzodat alles in orde komt , de klant moet dit eigenlijk niet allemaal zelf doen

Pluspunten

Goeie service

Klantvriendelijkheid bij aflevering kan een stuk beter

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heeft mooi uitziende producten

Had gezegd dat verzend kosten 100€ zou bedragen maar blijkt nog geen 50€ te zijn. De te veel betaalde bedrag is verwerkt in de prijs van de artikel. Niet netjes dus. Wat betreft de tuin meubelen, is het lastig droog te krijgen. Hier heb je heel veel handdoeken voor nodig.

Pluspunten

Uiterst vriendelijk en behulpzaam Vlotte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede informatie in de winkel, snelle en correcte levering.

Pluspunten

Prima sevice en prima aflevering

Pluspunten

Prima geholpen in de winkel. Correcte aflevering.

Pluspunten

Correcte levering, goede communicatie. verliep volgens planning

Pluspunten

Zeer snel en accuraat geholpen de verkoopster pakte door en communiceerde helder op de dag van levering werd ik gebeld dat het iets later werd of dat een probleem was , super Communicatie is heel belangrijk en dat ervaar ik als positief

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Medewerkers in de winkels zijn aardig en behulpzaam

Stoelen waren gebruikt en beschadigd toen we hierover belde werd er gezegd dat er wel eerst iemand kwam kijken of dit wel waar was! Wij hebben de stoelen netjes in de verpakking terug gedaan en zijn terug naar de winkel gegaan. Toen kregen wij ons geld terug

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

vriendelijke bediening en probeert probleem op te lossen

Filiaal niet telefonisch berijkbaar

Pluspunten

goede voorlichting over het aankoopproduct (tuinset) en snelle en nette levering.

Geen.

Pluspunten

het doek van de nieuwe parasol was kapot. na de melding kreeg ik een telefoontje dat de parasol vervangen zou worden. Afgelopen week kwam de onderhoudsman en die heeft het doek vervangen en niet de parasol. Maar geen probleen voor ons. fijn dat het euvel snel is verholpen.

nog niet van toepassing

Pluspunten

Prachtige ingerichte winkel in Houten. En hele mooie spullen.

Vanaf de vrijdagen meer personeel en zeker in het lente c.q. zomerseizoen. Bij ons was een stoel beschadigd en het was gelijk gemeld op de dag van bezorgen. Ook op het ontvangstformulier gemeld. Op zaterdag vond dit plaats en op dinsdag zou de winkel in Houten bevoorraad worden en tevens onze stoel zou erbij zijn maar men had niets met mijn onze melding gedaan. Als wij niet gebeld zouden hebben, dan hadden wij nu 2 weken later nog geen stoel gehad. Dit is echt een aandachtspunt. Ook dat je de winkel in Houten niet telefonisch kan bereiken vinden wij slecht. Nu hopen dat de garantie die ons beloofd is ook echt gegarandeerd is op onze tuinset van bijna 1500 euro!

Pluspunten

- mooie winkel, alles staat er netjes geëtaleerd. - correcte info - vlotte en correcte afhandeling (tijdstip levering, betaling)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede verkoop informatie goede ( telefonische ) service afhandeling mbt vragen/problemen mooi aanbod van meubelen op het verkooppunt

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal