1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Volgende punten voor verbetering vatbaar: - Parasol geleverd met beschadiging - Verkoopprijs op de website komt niet overeen met wat we effectief dienden te betalen (70€ meer dan aangegeven) - Niemand van de helpdesk kan het prijsverschil uitleggen - Onvriendelijk personeel bij levering

Pluspunten

ZEER VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM

?

Pluspunten

1o

Pluspunten

Vriendelijk personeel mooie producten

Pluspunten

vriendelijk, behulpzaam

Pluspunten

prima advies, goede uitleg, snelle bezorging

het sms bericht voor bezorgen iets duidelijker opstellen. Er stond 8.15 of een uur vroeger of 2 uur later. In de mail stond niets vermeld over een uur vroeger, maar dit zagen we pas later,

Pluspunten

Alles positief. Prima ontvangst en bespreking in de winkel. Levering kwam volgens afspraak. De kussens waren door een misverstand niet mee geleverd, maar enkele uren later is dit al recht gezet. De meubels zelf zijn ook zoals we verwacht hadden. Dus wij zijn zeker en vast tevreden.

Pluspunten

Correcte hulp in de zaak. Duidelijke afspraken over levering, verliep ook volgens afspraak. Alles wat je als klant mag verwachten.

Kan er geen bedenken.

Pluspunten

9/10 kan niet beter

Pluspunten

GOEDE SERVICE, ALLES IS HEEL VLOT VERLOPEN EN HEEL VRIENDELIJK

Pluspunten

Zeer vlotte bediening en uitleg. Ook veel modellen en kleuren tentoongesteld in de winkel.

Ik heb een grondanker bijbesteld voor de parasol te bevestigen,misschien deze wat meer in voorraad te hebben.Nu is deze meegeleverd bij de parasol,maar had ik die bij de bestelling kunnen meenemen,dan had ik deze reeds in de grond kunnen zetten en bij levering van de parasol,deze onmiddellijk erop kunnen zetten. Nu heb ik nog enkele dagen kunnen wachten voor het plaatsen van de parasol.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus

Tafelblad er op schroeven als men tafel levert en juiste schroefjes bij leveren. Bij geleverde schroefjes waren te lang.

Pluspunten

correcte service, vriendelijke bezorger

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service net personeel

Pluspunten

goed geholpen in de winkel uitstekend geholpen bij aflevering

Pluspunten

snelle en goede service

Pluspunten

Goeie service

Pluspunten

naservice

gratis aanbiedingen ook tijdig leveren

Pluspunten

Voorlichting in de winkel

Betere afstemming met vervoerder van de tuinmeubelen. Afleveringstijd volgens Buitenhof week enorm af van de werkelijke afleveringstijd, hetgeen voor veel verwarring heeft gezorgd.

Pluspunten

Groot assortiment, vakkundige verkopers, prima service.

Ga zo door!

Borchwerf 35