Pluspunten

vriendelijk

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

vriendelijk en behulpzaam bij keuze parasol

levering was een uur vroeger dan aangekondigde tijdsperiode hebben wel nog getracht mij te verwittigen, maar lukte niet helemaal waardoor ik pas een kwartier voor de afgesproken leveringstijd arriveerde ondertussen was parasol al geinstalleerd en niemand heeft mij de werking uitgelegd hoewel dat nuttig zou geweest zijn ik ben daarna nog naar waasmunster moeten rijden om een probleempje op te lossen dat blijkbaar niemand kon oplossen via de telefoon uiteindelijk is alles wel in orde gekomen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

verkoper bracht het netjes , alleen afspraak leverdatum niet nagekomen , verder voor zo,n duur set toch iets meer service verwacht bij het uitpakken , ook dame aan de telefoon was niet zo netjes en wou geen oplossing zoeken om het toch op de geplande datum te leveren

afspraken beter nakomen

Pluspunten

Niets dan lof over dit bedrijf, de afspraken worden perfect nageleefd alsook de levertijden dus niet op aan te merken...

geen

Pluspunten

Pluspunten

Ideaal kussens voor het Belgische zomerweer

Pluspunten

Prima verkoopster in de winkel. goede tuinmeubelen. goede service en afleveren thuis.

Nog beter aangeven in advertenties hoe lang deze meubelen meegaan. De verkoopster weet het wel (10 tot 15 jaar).

Pluspunten

Prima geholpen en goed geadviseerd in Breda, bij het maken van de keuze voor onze tuinsets. Er werd goed meegedacht en we kwamen een voordelig aanbod overeen. Omdat onze tuin nog niet klaar was, konden de bestelde tuinsets op afroep in het magazijn blijven. Ook de levering verliep soepel en alle verpakkingsmaterialen werden keurig meegenomen. Een prettige ervaring en dus een aanrader!

Pluspunten

Kwalitatief goede producten. Ruime keus. Vakkundige en vriendelijke bediening. Aflevertijd in overleg.

Pluspunten

Service en naleven afspraken.

Pluspunten

- Snelle levertijd - Veel combinatiemogelijkheden - Ruime toonzalen - Gratis montage

- Geen korting bij grotere bestellingen (terwijl ze toch een rit uitspaarden omdat we loungeset en tuinset samen kochten). - Hoewel we bij een eerste bezoek de tijd kregen om alle mogelijke stoelen bij onze potentiële tafel te plaatsen, was de verkoper bij een tweede bezoek om de bestelling te plaatsen erg ongeduldig. Wanneer klanten voor een behoorlijk bedrag kopen (> € 4000 in ons geval), lijkt het mij gepast om even tijd hiervoor te nemen. We leken 'een nummer' tijdens de bestelling.

Pluspunten

duidelijkheid

Jammer dat onze tuinset een week na de levering in de reclame blijkt te zijn.

Pluspunten

Uiterst vriendelijk geholpen in de winkel, duidelijk uitleg over het gebruik, onderhoud van de tuinmeubelen en de levering.

Pluspunten

Vriendelijke mensen, spontaan hulp bieden, ook via online shop, kort gezegd niets op aan te merken, was zelf zo tevreden dat ik al twee personen al naar jullie winkel heb gestuurd, waar zelfs al één persoon ook al iets gekocht heeft, en ook hij was heel tevreden over jullie

Doe zo verder

Pluspunten

Goede parkeergelegenheid, veel keuze. Goede prijzen. Vriendelijke medewerkers.

Wat sfeervoller maken. Buiten ziet er niet aantrekkelijk uit, terras naast de winkel onverzorgd. Als dat opgeknapt wordt. Mogelijk ook buitenkeukens, kachels opstellen, breder assortiment.

Pluspunten

klantvriendelijk, goed advies

Pluspunten

goed geholpen, vriendelijk, en ook geleverd volgens afspraak

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede keus. Goede uitleg.

Levertijd van beloofde 5 dagen werden twee weken. Aanbiedingen zijn er eigenlijk niet ze zijn altijd afgeprijsd. 25 euro voor het in elkaar zetten van de tafel vind ik overdreven.

Pluspunten

Goede service. Zeer behulpzame mensen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede uitleg en ontvangst gekregen

de tafel gaat wat moeizaam van boven naar beneden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

service (levering en inspraak daarin) advies

1x leveren is genoeg -> betere communicatie met leverende partij

Pluspunten

Goede afspraken en klantvriendelijk

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal