3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede verkoop ruim aanbod

Leveringsdatum, afspraak is afspraak

Pluspunten

uitgebreide toonzaal, deskundig advies, prima service bij leveren en installeren

??????

Pluspunten

Grandioze service, goede kwaliteit , vlotte bestelling en geen noembare negatieve afwikkeling bemerkt.

Aandacht voor de onderkant poten, al zijn ze voorzien van een soort kunststof, daar ik de meubels heb neergezet op een kunststoffen terras , vrij duur, dat na enkele dagen was voorzien van zeer zichtbare strepen, die niet te verwijderen zijn. Zeer jammer nu van her geheel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijke en deskundige bediening in de winkel

In België is het de gewoonte dat,indien op verdiep moet worden geleverd, de transportfirma ook voor de traplift zorgt. Het is naar mijn mening in België verplicht steeds de verpakking van geleverde goederen gratis mee te nemen.

Pluspunten

Komen afspraken netjes na. Wij zijn blij met de keuze.

Glasplaat blijkt bij uitpakken ondanks schoonmaak doffe plekken te hebben aan 1 zijde. Lijkt wat op kalksluier. De tafel was netjes verpakt.

Pluspunten

Wordt perfect geholpen,eerlijk advies zeer tevreden

jammer dat jullie geen Glatz parasols meer verkopen. Heb wel een parasol van jullie gekocht maar mee naar ons huis in frankrijk genomen en bij een collega een Glatz parasol gekocht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima aankoopinformatie ontvangen. Geen directe benadering door verkopers in de showroom, daarom rustig kunnen kijken naar het aanbod.

Bezorgservice zou een sms sturen met levertijd en periode, maar geen sms ontvangen. Daarom heb ik zelf contact moeten opnemen.

Pluspunten

Vriendelijk verkopers en snelle service van levering

Pluspunten

Ruime keuze

Prijzen scherper

Pluspunten

Prachtige winkel in Geel met zeer vriendelijke en behulpzame bediening

Pluspunten

vriendelijke verkopers correcte levering

Pluspunten

- Vriendelijk - Veel uitleg gekregen - Niet opdringerig

Pluspunten

Vriendelijk personeel in het weekend Snelle levering Telefonisch contact

Personeel mag door de weeks vriendelijker (of ik had net de verkeerde werknemer met een slecht hum)

Pluspunten

klantvriendelijkheid, niet te opdringerig, naservice bij een probleem, uitgebreide keuze. ook de stiptheid en correcte afspraken voor betaling ( geen voorschot nodig ) en levering zijn super.

Kan er niet direct vinden. Doe zo voort.

Pluspunten

vriendelijke en deskundige verkopers

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel Snelle levering

Na accoord over aankoop worden er nog kosten berekend over verpakkingen meenemen (ook als je voor duizende euro's bij Buitenhof besteedt) we hebben zelf maar de verpakking weggegooid. GROOTSTE MINPUNT: Bij het maken van een afspraak voor levering kan niet ochtend of middag worden aangegeven, of een tijdsbestek waartussen geleverd kan worden. We moesten er een dag verlof voor opnemen! Uiteindelijk kwamen ze al vroeg in de ochtend. Dit vonden wij erg slecht. Een reden om volgende keer niet meer bij Buitenhof kopen, helaas.....

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal