Pluspunten

Erg vriendelijk en behulpzaam bij keuze in de winkel. Zeer snelle levering van besteld materiaal. Erg vriendelijk personeel die tuinmeubelen geleverd en geïnstalleerd hebben.

Pluspunten

het personeel in de winkel is zeer vriendelijk

na een paar telefoontjes een correcte afwerking, en de bestelde tuintafel gekregen

Pluspunten

snelle levering. Prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijk, goede keuze

Gratis lamp beloofd bij aankoop, tot op heden nog steeds niet ontvangen?? Daarom een 6, met lamp zou het een 9 zijn.

Pluspunten

Vriendelijke bediening

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie meubelen, meubelen staan in stock dus moesten niet lang wachten vooral ze geleverd werden.

De levering was te laat. We hadden via sms een tijdstip ontvangen met melding dat levering uur vroeger of twee uur later kon zijn, maar het was nog later dan die twee uur.

Pluspunten

Prima voorlichting. Veel keuze en alle combinaties mogelijk. levering was sneller dan gepland. Bijzonder fijn, omdat het die week juist prachtig weer was. Leuke korting gehad,, zonder veel onderhandelen. Bezorging en imontage prima. Twee zeer keurig en aardige jonge mannen

Misschien aanbieden kopje koffie bij lang verblijf in uw bedrijf

Pluspunten

Prima tevreden over dit bedrijf! Hele goede service en snelle afhandeling!

geen!

Pluspunten

Zeer tevreden met de gemaakte afspraken en de geleverde service. Alle leveringen perfect op de afgesproken tijd.

Pluspunten

Vlotte levering.Goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

Zeer goede voorlichting Personeel is zeer behulpzaam en niet te opdringerig Goede kwaliteit tuinmeubelen Zeer goede, snelle levering, tijdslot volgens afspraak Prima bedrijf

Niet echt

Pluspunten

Het is een mooie zaak.

Wij hebben teras stoelen gekocht maar de achterwand zit er schuin gevlochten in, dan zeggen ze in de winkel dat het handwerk is. Maar er staan in de winkel ook stoelen die recht zijn.

Pluspunten

Komen afspraken na.

2 sterren: slechter dan verwacht

Prijsafspraken niet nakomen. Per seizoen in het zelfde jaar prijsverhogingen doorvoeren, zonder de klant hierop te attenderen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel geholpen in de winkel

bij de aflevering is het: zoek het zelf maar uit. Wordt niet gewacht op uitpakken stoel uit papier (is al gecontroleerd in fabriek). ongecontroleerd dus handtekening zetten, pinnen en weg is de chauffeur. compleet tuinstel gekocht.Dat kan toch iets vriendelijker afgeleverd worden. Emballage? Die nemen wij niet mee retour. Tuinstel is prima, maar dit verwacht je niet.

Pluspunten

Veel keuze

Pluspunten

Zijn bijzonder spontaan en enthousiast ontvangen. Prima! Grondige uitleg ontvangen over product parasol welke wij hebben aangekocht . Ook levering en in elkaar steken van parasol in orde.

Pluspunten

Pluspunten

Ruime keuze, goed advies en het betreffende tuinmeubel, binnen een week al thuis bezorgd.

Pluspunten

Deskundig advies en snelle levering.

Pluspunten

goede hulp

Pluspunten

Goede duidelijke en praktische voorlichting over de aanschaf van tuinmeubel (loungeset). Diverse soorten meubelen in een mooie ruime showroom.

Graag volgende keer een drankje aanbieden. voor de rest alles goed

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mooie en praktische tuinmeubelen

service

Borchwerf 35