Pluspunten

Mooie winkel,vriendelijk personeel.

Pluspunten

vriendelijke verkoopster, vriendelijke jongens die geleverd hebben, gewoon tevreden

lastig voor mensen, die geen trap kunnen lopen,,, lift dus???

Pluspunten

Keurig de tijd genomen voor voorlichting en absoluut niet opdringerig. Werden ook netjes herkend toen we een aantal dagen later nog eens kwamen proefzitten. Meedenkend en behulpzaam

eigenlijk geen kunnen bedenken

Pluspunten

Goede kwaliteit producten, veel keus en keurig geholpen.

Pluspunten

Geweldige service en klantvriendelijke behandeling in de winkel, bezorgen en aan de telefoon.

Misschien iets meer doen aan de naam bekendheid, wij hadden de Buitenhof tijdens het fietsen gevonden. Niet van een folder of advertentie.

Pluspunten

Flexibiliteit in soort en grootte van tuinmeubelen

Pluspunten

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel! Goede kwaliteit en service!

Geen alles dik in orde!

Pluspunten

Vriendelijk, goede uitleg, hele goede levering

Pluspunten

Zeer goede verkoop begeleiding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat het na bezorging zelf in elkaar gezet moest worden. Dit was niet verteld in de winkel.

Pluspunten

Behulpzame, geduldige, verkopers....

Pluspunten

Leveringstijd/afspraak top. Aflevering top. Helemaal blij mee inclusief de gratis meegeleverde lamp

Nog niet meegemaakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product bevalt tot op heden goed

De service beviel slecht. Er zat geen montagevoorschrift bij de tafel. Er kon alleen gebeld worden met een landelijk nummer. Daar werd ik zeer lang in de wacht gezet en niet te woord gestaan door iemand met kennis van zaken. Er werd geweigerd een telefoonnummer te geven van de winkel waar ik de tafel gekocht had.

Pluspunten

Zeer vriendelijk onthaal voldoende uitleg en veel keuze in de winkel. Stipte leveringen goederen waren zeer goed verpakt. zal zeker nog bestellen

Voor mij was alles tiptop

Pluspunten

Goede service en betrouwbare afspraken.

Pluspunten

mooie toonzaal vriendelijk onthaal en behulpzaam bij het samenstellen van lounge set aanbieden van een drankje duidelijke afspraken wat betreft prijsberekening en leveringstermijn

geen negatieve punten

Pluspunten

Vriendelijk onthaal in de winkel in Maldegem. Zeer correcte informatie naar levering toe ; verschillende sms'jes en mails ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke verkoper! Goede afspraken voor de thuislevering (tijdstip, betalingsmogelijkheden, ...). Betaling bij levering. Kwaliteitsvolle producten!

Levertijd (doordat een onderdeel niet meer in stock was).

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal