Pluspunten

Hallo, wij hebben onze tuinmeubelen in December 2015 gekocht Deze zouden tot eind Maart op het depot blijven staan . Omdat er iets tussen is gekomen konden wij de tuinmeubelen pas half April laten komen dit was voor Buitenhof helemaal geen probleem dat het wat later werd en dat noem ik nou service.

Verbeterpunten nee gewoon zo door gaan.

Pluspunten

Correcte en duidelijke verkoop. Excellente collectie van een zeer goede kwaliteit en designe. Duidelijke leveringscondities en goede garantievoorwaarden.

Voldoet ruimschoots aan onze normen.

Pluspunten

goede collectie in de showroom en duidelijke website. bediening van grote kwaliteit. Kunnen echt advies geven

afwikkeling administratief tussen winkel en distributie enigszins onduidelijk en niet goed op elkaar afgestemd. Is anders gelopen als afgesproken met winkel en uitgevoerd door expeditie. Uiteindelijk wel voor elkaar gekomen

Pluspunten

Mooie collectie, vriendelijk geholpen. Keurige bezorging en montage

Extra checken of bestelnummers goed zijn overgenomen.

Pluspunten

goede ontvangst en uitleg goede prijs en kwaliteit

Pluspunten

Mooie tentoon stelling van de meubelen

Pluspunten

Een zeer rustige en open sfeer in de toonzaal. Geen opdringerige verkopers. Tijd om te beslissen en van mening te veranderen kan ruim genomen worden.

De toonzaal mag iets ruimer.

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven

Pluspunten

Vriendelijk onthaal, niet opdringerig Goede en correcte uitleg gekregen en zeer vlotte levering

Momenteel geen enkele

Pluspunten

Snelle levering en mooie spullen.

Pluspunten

correcte prijzen, goede levering producten van degelijke kwaliteit (tot nu te)

duidelijkheid geschreven bestelbon betalingsmogelijkheden (bankcheque zou makkelijker zijn)

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst en deskundige uitleg

Pluspunten

Goede service, snelle actie op probleem

Pluspunten

Goed product en netje volgen afspraak geleverd. Defect tafeltje is snel omgewisseld . Zowel in winkel als ook het personeel die het tuinset afleverde waren zeer vriendelijk en klantgericht .

Pluspunten

goede showroom, zeer vriendelijk personeel. Zeker niet opdringerig. Bijna alles is bespreekbaar. Gemaakte afspraken worden nagekomen.

Zou niet weten wat.

Pluspunten

heel veel keuze, geen opdringend personeel, gratis thuis bezorgd,

redelijk duur, geen mogelijkheid tot onderhandelen over de prijs.

Pluspunten

Heel behulpzaam, zeer vriendelijk veel uitleg, kortom geweldig geholpen geweest, super content

Pluspunten

Alles is zeer goed

Pluspunten

Mooie en goede producten. Prima garantie afhandeling. Snelle actieve service.

Assortiment uitbreiden

Pluspunten

Goede en vriendelijke uitleg in de winkel. Zeer beleefde levering van vriendelijke en behulpzame chauffeur, hier kunnen de Belgen nog wat van leren!!!!

Pluspunten

Goed advies en goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi assortiment, met in mijn ogen kwalitatief goede spullen

De prijs is er ook naar. Wij kochten een lounge set van een paar duizend euro en toen kwamen er op de rekening nog kosten bij voor de spray om het tafelblad mee te behandelen om hem te kunnen gebruiken. Dit viel me echt erg tegen.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal