geweldige service

Onze loungeset werd geleverd volgens afspraak.

Fijne verkoper en snelle levering

In de winkel troffen we een prettige/gezellige verkoper. De levering ging super snel. De verwachte levertijd was max 3 weken en de stoelen stonden binnen 1 1/2 week bij ons in de tuin.

Goed advies en goede service

Goed advies en afspraken goed nakomen

Klantvriendelijk

Er was wat verwarring over de levering , maar keurig opgelost . De bezorging was ook uiterst behulpzaam , dat maak je niet altijd meer mee!! Wat de parasol betreft degelijk en volgens omschrijving. Hopelijk hebben we hem deze zomer nog vaak nodig.

Kwaliteit en prijs goed.

Goede kwaliteit tegen een nette prijs.

Aankoop voldoet volledig aan verwachtingen

Prettig aankoopproces, goede communicatie en correcte levering

Correct geleverd

De bestelling werd correct geleverd op datum en in de voormiddag, zoals eerder vermeld werd in de mail de dag voordien.

ok

stipte levering

Hele mooie tuinset en een uitstekende service!

Wij hadden een mooie tuinset uitgezocht. Dit was nog niet eenvoudig, want bij Buitenhof is veel te veel keuze. Bij het maken van de bezorgafspraak, stonden alle opties open. De dag van te voren netjes een mail en sms'je. En op de dag zelf een telefoontje. Toen bij het uitpakken bleek dat er een kleine beschadiging op een meubelstuk zat, belde ik de klantenservice. Binnen 5 minuten iemand aan de lijn. De gehele set werd, zonder problemen, omgeruild. Men pakte alles uit, controleerde op beschadigingen en alles werd op zijn plek gezet. Prima service dus! Wij zijn zeer blij en tevreden met onze tuinset.

Beloofde uitvoeringen werden uitgevoerd

Alles verliep zoals meegedeeld bij aankoop. Prima afspraken

Slechte kwaliteit

5 jaar geleden kochten wij een loungeset ter waarde 2100€. Staat onder een veranda, in de winter afgedekt met een hoes, ook daar aangekocht. Heel de achterkant van de loungeset is al verduurd en los. Wat een slechte kwaliteit. Dus al verplicht om nieuwe te kopen! Zeker nooit meer daar.

Bijna helemaal goed

Er ontstond discussie met de bezorgers over het monteren van de meubelen, maar na overleg hier zijn de meubelen toch gemonteerd. Ook is de emballage meegenomen!

Alles prima in orde

Geen enkele opmerking. Goederen prima, levering zelfs iets vroeger dan het aangekondigde uur.

Correct, no nonsens, en afspraak is afspraak.

Is tot nu toe de enige tuinmeubelzaak die zich aan de afspraak heeft gehouden wat levering binnen het gestelde termijn heeft gehouden. De bank zat goed verpakt in nieuwe schone dozen. Product is Top!

vriendelijke dame die er werkt

de dame is zeer vriendelijk en de winkel is zeer mooi en netjes

Betrouwbaar

Keurig geregeld. Bij plaatsing bleek een deel beschadigd. Direct door bezorger gemeld en wordt vervangen.

Mooie winkel goed geholpen

Mooie winkel goed geholpen. Alleen jammer dat je drie maanden moet wachten op je bestelling terwijl ze zeggen grote voorraad te hebben en Snel te kunnen leveren !

Kan nie beter.

Top, alles verliep vlekkeloos volgens planning.

ZEER GOEDE SERVICE

Vriendelijke en snelle service

Goede en erg vriendelijke service

Ik ben erg tevreden over de zorgvuldigheid waarmee de bezorgers werken. Zij zijn erg alert, behulpzaam en oplossingsgericht. Waar ik wel van baal is dat de meubels tot 2 keer toe zwaar beschadigd zijn en het dus weer omgeruild moet worden. Dat vind ik een aandachtspunt voor het magazijn.

Geweldig goede service

prima service

Levering prima op tijd, vriendelijk technici en alle mooi opgeruimd

Waardeloze service, communicatie en afhandeling

Een tafel kopen, vervolgens een klacht op het tafelblad. Nieuw tafelblad gekregen. (je zou zeggen topservice). Vervolgens weer na 6 weken dezelfde klacht. Ze weten ervan. Plan is om tafelblad in de tuin te schuren en opnieuw te voorzien van een beits etc. 1 grote kolere zooi. (uitgevoerd door 2 studenten) Slecht uitgevoerd en een en al teleurstelling. Het ziet er niet uit. Zelfs het onderstel is aangetast door alle beitsen en middelen. Vervolgens krijgen we te horen dat dit het is. Na veel bellen en echt ruzie maken zou alleen de tafel worden omgeruild en de rest van de set niet. Je koopt een gehele set en blijft zitten met halve set. Geen tafel meer te krijgen. Wat een waardeloos bedrijf. Arrogant en niet mee te praten. Je krijgt alleen de dames aan de telefoon die met een lieve stem zeggen: BEKIJK HET MAAR. SCHANDALIG!!!!!

Goede kwaliteit meubels, goede service bij aflevering

We zijn zeer te spreken over onze nieuwe loungeset van Buitenhof. Super kwaliteit meubels. Vooral de all-weather kussens zijn ideaal met de regelmatige buien in het zomerseizoen. Die kun je continu buiten laten en zijn binnen 2 a 3 uur droog genoeg om er weer op plaats te nemen. Ook ideaal was de inbegrepen full service delivery, de tuinmeubels worden bij je thuis in elkaar gezet en alle verpakkingsmateriaal wordt door de monteurs weer meegenomen. Enige verbeterpunten zijn de levertijd van hun producten, die zou iets vlotter mogen. Daarnaast was de kennis van de monteurs over hun eigen producten zeer beperkt, een gemiste kans. Maar al met al zeer tevreden met Buitenhof.

Eigenlijk geen ster waardig

Een bedrijf wat zijn afspraken niet nakomt. 5 minuten geleden met een enorm arrogant klantenservice medewerker gesproken. Vandaag werd ons voor de 2de keer verteld dat het “nog 2 weken gaat duren” “iedereen heeft deze problemen dus niet zeuren”. Het is inmiddels halverwege juni terwijl de tuinset begin april besteld is met de garantie dat die er over 3 weken zou staan. Niet dus!

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal