3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Op de factuur bon is het geschreven dat het modelijk is met de credit kaart te betalen. Toch was het betalen met een credit kaart niet te doen toen de meubel thuis wordt geleverd. Dat was onverwacht en niet echt prettig. Iets te verbeteren....

Pluspunten

wij zijn netjes geholpen. en ook de service is goed, probleem werdt netjes opgelost

Pluspunten

Komen goede afspraken na, Goede correcte levering en afrekening

Pluspunten

afspraak ivm levering is zeer correct opgevolgd, alles werd zeer vlot afgeleverd met de nodige tips voor plaatsing

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Breed scala artikelen. Attent, service gericht personeel.

Geef meer (ook financiele) ruimte voor onderhandeling(en).

Pluspunten

Top service! Vriendelijk geholpen in de winkel. Werd uitgebreid tijd genomen om de mogelijkheden door te spreken. Variabele levertijden. Keurig bericht met 3 uur tijdslot inzake levering. Aftersales op orde. Hadden tot 2 maal toe wat beschadiging op het frame van de tuintafel, zonder moeite en gedoe keurig een nieuwe tafel geleverd. Dat vind ik super!

Jammer dat de tafel beschadigd was. Misschien toch betere check voor transport of levering. Dit is overigens keurig opgelost!

Pluspunten

vriendelijk geholpen in de winkel

Variabele bezorgmomenten

Pluspunten

Op tijd bezorgd, de tuinset was zeer goed verpakt. Het bekwame personeel in de winkel (Uden) was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Het zou goed voor het bedrijf zijn als ze het verpakkingsmateriaal weer mee zouden nemen,dat zou een pluspunt kunnen zijn.

Pluspunten

Goed en netjes geholpen. Na manksoos van de meubelen tijdens/na bezorging wat we zagen, wat we overigens erg jammer vonden dat een aantal delen kapot afgeleverd werden, werden deze na een belletje zonder problemen snel omgewisseld.

Bezorgen met een eigen bezorgers. Dit niet uitbesteden door een extern bezorgbedrijf.

Pluspunten

Snel vriendelijk geholpen komt gemaakte afspraken na

Pluspunten

Directe omruiling bij een beschadiging zonder veel vragen, heel klantvriendelijk en warm onthaal in de winkel

Pluspunten

Goede informatie in de winkel, snelle levering, houdt zich aan de opgegeven tijd die via mail is doorgegeven. Monteren van de bestelde artikelen was goed.

Uitleg over bediening van in dit geval een parasol graag uit eigen beweging geven. Ik moest er om vragen.

Pluspunten

Zeer enthousiaste verkoper in Houten

Pluspunten

Wij zijn prima geholpen en ze waren zeer behulpzaam met het helpen van de rolstoel waar ik in zat.

Pluspunten

Goede service en volop keuze

Pluspunten

vriendelijke mensen in de winkel, duidelijke uitleg en een goede service en vlotte levering. kortom positief !

Pluspunten

Bijzonder aardige en behulpzaam personeel. Deskundige vooral.

Pluspunten

goede ontvangst zeer vriendelijk niet opdringerig

Pluspunten

goede bereikbaarheid - voldoende parking - ruime toonzaal en keuze

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal