Pluspunten

Ze nemen ruim de tijd voor je in de winkel (Weert) en denken met je mee. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam.

Gewoon met filiaal kunnen bellen ipv alleen moederbedrijf.

Pluspunten

Vriendelijk en correct geholpen in de winkel. Op de afgesproken levertijd werd er ook geleverd

Pluspunten

Alles volgens afspraak.

levering tot op de plaats ipv tot aan de deur

Pluspunten

Afspraken nakomen, top bedrijf.

Pluspunten

Prettige verkoopster. Duidelijke uitleg. Op afgesproken tijd bezorgd. Het gebruiksklaar maken van de lamp lukte niet. Ik heb gebeld met klantenservice en ben heel fijn geholpen(Ingrid?). Dank je wel

De uitleg bij de lamp in het Nederlands en/of duidelijke tekeningen erbij. Ik kon de plek waar de oplader in moest niet vinden.

Pluspunten

Veel keuze in tuinmeubelen, vriendelijk personeel

Pluspunten

Goed en behulpzaam geholpen. Fijn bedrijf zeker een aanrader!

Alleen over de bezorgtijden. Beetje raar dat je vanaf s' ochtends 6 beschikbaar moet zijn. Beetje erg vroeg.

Pluspunten

prima materiaal prijs / kwaliteit . zeer goede service , snelle levering , alles wordt uitgepakt en op zijn plaats gezet . verpakking wordt terug meegenomen ...

NIETS

Pluspunten

We zijn erg netjes en vriendelijk geholpen in de winkel in Houten door Chris. De parasol is ook keurig afgeleverd op de afgesproken tijd, alleen hebben we hem nog steeds niet kunnen gebruiken.Nu maar wachten op een warme zomer!!

In de vestiging in Houten lag kunststof tapijt. Toen ik er een metalen voorwerp aanraakte kreeg ik een grote schok en een lichtflits door elektrische lading. Dat was erg pijnlijk en vervelend. Helaas konden ze er niets aan doen en er werd wel excuses gemaakt door een verkoopster, omdat zij het ook zag. Dus andere vloerbedekking daar zou een aanrader zijn!

Pluspunten

Nette levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

fijn geholpen.veel mogelijkheden.

mogelijkheid om het gekochte gelijk mee te nemen.

Pluspunten

klantvriendelijk , zowel in de winkel als bij levering. Wordt goed op de hoogte gehouden wanneer levering wordt gedaan. Ook vond ik goed dat we het tuinset nog enkele weken bij jullie in de opslagplaats konden laten staan . alles is prima verlopen.

de betalingsmethode is wel oke , niets op aan te merken, misschien via overschrijving ook mogelijk maken

Pluspunten

prima geholpen, geen opdringerige verkoper, veel keus, alle prijsklassen, goede kwaliteit, levering volgens afspraak

Pluspunten

medewerkers nemen de tijd voor ons

Pluspunten

Supergoed geholpen, vriendelijk en klantgericht

Pluspunten

Mooie kwalitatieve producten, goede communicatie richting de klant en prijzen zijn in verhouding!

De moderne strakke nieuwe meubelen naar buiten brengen via de folder. De folder die wij hebben gehad stond niet echt gelijk aan al het moois wat we in de showroom aantroffen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie tuinmeubels

bezorging nogal star, weinig flexibel. Het leek wel of ik me aan moest passen aan jullie planning ipv jullie aan mij als klant. "we komen ergens op de dag als het ons uitkomt"

Pluspunten

Meer mogelijkheden voor de klant om de bezorging in ontvangst te nemen. Het exacte tijdstip van bezorging aangegeven en niet tussen 12.30 en 17.30 uur !

Pluspunten

Goede service bij bestelling en levering

Een keuze uit leveringstijden

Pluspunten

Degelijke uitleg geduldig en vriendelijklmm

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

tevreden over het bedrijf en de service.

geen

Pluspunten

Goede acties

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, ruim aanbod

Pluspunten

Uitstekend geholpen en zijn helemaal tevreden ook over het bezorgen en in elkaar zetten.

Pluspunten

fijne behandeling snelle levering goede prijs

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal