Pluspunten

Netjes en snel geholpen

Pluspunten

Persoonlijke benadering en advies

Pluspunten

Goede afspraak kunnen maken omtrent garantie. Oktober 2015 gekocht, in april 2016 garantie in gegaan. Dit ivm verbouwing van onze woning en daardoor niet van kunnen genieten nog.

Pluspunten

Vriendelijk personeel Degelijk materiaal

Pluspunten

Corect

Pluspunten

Goede kwaliteit, breed gamma, goede en vriendelijke verkoper

Levering ; een marge van 5-6 uur is wel heel lang. Best iets concreter zijn.

Pluspunten

Goede bel afspraken, ook tijdens de leverdag.

Pluspunten

Goede en snelle levering.

Zou zo snel niet iets kunnen noemen

Pluspunten

geen negatief punten

Te snel met afleveren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

DUIDELIJKE INFORMATIE EN VRIENDELIJKE VERKOPER

GEEN

Pluspunten

Ruime keuze Snelle levering Aardige en ter zakenkundige verko(o)p(st)ers

Artikelen die niet meer voorradig zijn eerder uit de showroom halen zodat de klant niet op het verkeerde been wordt gezet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- voldoende aandacht en kennis van verkopers

- wij hebben tuinmeubelen gekocht voor een bedrag van ruim € 2.000,-. Bij het afleveren van de meubels moest de tuintafel zelf in elkaar gezet worden en ook het verpakkingsmateriaal moest zelf verwijderd worden, anders waren er meerkosten. Indien een klant voor een dergelijk hoog bedrag spullen koopt, zou het een veel positievere ervaring geven als dit bij de prijs zat inbegrepen. Nu was dat toch een beetje een domper en geeft een minder positieve ervaring. Bij andere winkels (zoals Goossens voor bank in woonkamer en eettafel) zat het uitpakken wel bij de prijs in en dat geeft een veel beter gevoel.

Pluspunten

Afgeleverd op tijd hetgeen besteld was.

Pluspunten

Goede informatie en service

Site om bestelling was en bleef uit de lucht. Ook geen belletje om door te geven dat de bestelling binnen was. Door langs te gaan en te informeren naar de stand van zaken, hoorden we dat de levering er al was en dat deze 2 dagen later bezorgd kon worden.

Pluspunten

Beste firma Buitenhof. Vorig jaar hebben we een tuinsetje bij u gekocht wat we nu een seizoen tot volle tevredenheid gebruikt hebben. Vorige week hadden we een probleem met de verflaag van de tafelpoot, en we hebben u gemaild. Dit probleem is inmiddels door uw medewerkers al opgelost en we willen u daarom een welgemeend compliment geven. Een dikke 10 voor jullie service! Met vriendelijke groeten,

Pluspunten

Veel keuze, goed verkoopadvies en ook de aflevering is heel goed Heel goede prijs

Pluspunten

Buitenhof Waddinxveen (Ilse) is vriendelijk, open en heeft een vlot, maar zeker niet opdringend advies gegeven. We mochten een stoel meenemen om hem onder de huidige tafel te passen. Dit oogwaarschijnlijke detail heeft ons doen besluiten zaken met Buitenhof te doen. Ook is de prijs van de meubelen verassend voordeling: Meestal is, bij een luxe presentatie van de meubelen op de manier van Buitenhof, de prijs veel hoger.

Mogelijk iets meer ruchtbaarheid geven aan de aanwezigheid op een lokatie als Waddinxveen. Suggestie hiervoor (naast alle huidige kanalen): Introduceer een viendin/vriend tegoedbon weg die geldt voor een aankoop door een nieuwe klant bij Buitenhof. Bij Buckaroo (payment service provider) ben ik implementatie- en projectmanager bij het inhuizen van nieuwe webshops. Binnen de betaalomgeving kun je deze "vouchers" accepteren zonder dure distributie van fysieke kaarten. Lijkt me leuk om een keer met jullie te spreken over de mogelijkheden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima ontvangst en begeleiding tijdens mijn aankoop. Correcte levering zoals was afgeproken.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal