Pluspunten

Kundige uitleg van mogelijkheden. Meedenkend. Alternatieven biedend. Jouw keuze respecterend.

als je naar tevredenheid bent geholpen weet je geen verbeterpunten

Pluspunten

Vriendelijk behulpzaam . In de zaak zelf kans om rond te kijken . En goede uitleg . Heel aangenaam . De mensen die alles gebracht en geïnstalleerd hebben deden dit ook enorm proffesioneel . Ook zij waren heel vriendelijk en behulpzaam .

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Voldoende info bij de aankoop.

Niet van toepassing.

Pluspunten

Vriendelijk, mooie collectie, heel vlugge levering

Levering paar uurtjes in vertraging

Pluspunten

vlot onthaal, goede service

Pluspunten

Vlotte bediening, goede prijs-kwaliteit...

Pluspunten

Vriendelijk behulpzaam

Pluspunten

correct afgehandeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reacties via e-mail

Er wordt nergens vermeld dat de tafel nog gemonteerd moet worden. De mannen die de tafel leveren bieden dit niet spontaan aan om te doen. Het is mij,ondanks de vele bladzijden uitleg,niet gelukt om in het klantenportaal in te loggen. Ik ben uren zoetgeweest , zonder resultaat.

Pluspunten

Vriendelijk

Pluspunten

dienst na verkoop

Pluspunten

Verkoopster nam de tijd voor ons. Snelle levering

Pluspunten

-Juiste en correcte info in de toonzaal over tuinsets en lounges. -Verkopers die niet achter je aan hollen,zodat je alles rustig kunt bekijken en het zitcomfort kunt uitproberen. -Snelle levering.

Toonzaalmodellen die niet GRATIS geleverd worden!!! Dit is een minpunt,waar ik als klant misnoegd over was.

Pluspunten

Er werd een goede uitleg gegeven en wij werden vlot geholpen, ook snelle en vriendelijke levering.

Pluspunten

Kennis van zaken Snelle levering komt afspraken na

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteit / zeer goede hulp bij maken van keuze Vlotte en snelle levering Zeer goede leveranciers

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

In de showroom zijn ze zeer vriendelijk en hulpvaardig

Kwaliteit van het materiaal is zeer bedroevend. All Weather materiaal verkleurd al in het eerste jaar, zittingen zakken door. Zelfs als het materiaal maar enkelen maanden per jaar gebruikt wordt en verder in garage staat opgeslagen. Duidelijk geen materiaal voor meerder jaren gebruik. Oplossen van de klachten gaat moeizaam en berekenen een afschrijving. Dat betekend dat verkleuring, doorzakken voor lief moet nemen. weinig comfort maar wel de hoofdprijs betalen. Zeer slecht!

Pluspunten

duidelijker informatie tijden de koop over bijvoorbeeld een hoes voor de cocooning

Pluspunten

vriendelijke en vlotte service zeer snelle levering duidelijke afspraken

eigenlijk geen enkel. Eerste contact en zeer tevreden.

Pluspunten

De levering: alles was correct en OK, dank U

Pluspunten

Een goede verkoopster die heel behulpzaam was

Pluspunten

Ze hebben alles netjes afgehandeld en de spullen precies op de afgesproken tijd geleverd

heb nog geen oordeel heb het tuinset nog niet kunnen gebruiken is nog te kout buiten maar we vinden het wel mooi

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal