Pluspunten

Ruime keuze. Goede opzet. Behulpzaam personeel.

Pluspunten

vriendelijkheid snelle en correcte thuisservice eenvoudig contact

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer slechte service, mooi verhaal als je de tafels komt kopen.,ik wilde twee tafels greywash en zijn totaal verschillend van kleur.wel al twintig keer gebeld en al zes keer Ze hadden gezegd dat de tafels behandeld waren en nu praktisch gelijk. Net teruggebracht en ze hebben er niks aan gedaan omdat de directeur vindt dat het wel meevalt. in de loop van de tijd zijn ze wel hetzelfde. Ja ik ga geen jaren wachten ik wil nu dezelfde tafels, je wordt gewoon belazerd. Deze slechte service heb ik nog nooit meegemaakt, wat een bedriegers

Neem klachten serieus.

Pluspunten

Zeer vriendelijke, behulpzame verkoopster, die verstand van zaken had. Ze had alle tijd, gunde ons overleg met elkaar; zo zou het overal moeten zijn!!

niks

Pluspunten

Ik ben super tevreden over onze tuinset!

Pluspunten

Hele mooie goede kwalitatieve meubelen

Pluspunten

groot assortiment,niet duur,en fijn personeel.

Pluspunten

Geweldig en netjes geholpen.door de Dames...

Pluspunten

Zeer klant vriendelijk en behulpzaam in de winkel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie ruime showroom, vriendelijk personeel

Pluspunten

goede service; afspraken worden nagekomen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

behulpzaam

tentoongestelde meubelen kunnen niet allemaal aangekocht worden. jammer, hadden graag 8 stoelen aangekocht, doch waren slechts 6 beschikbaar daar deze éénmalig weren aangemaakt?

Pluspunten

mooie grote showroom, duidelijk ingericht, prettige medewerkers, niet te opdringerig, goed meedenkend.

Pluspunten

ik ben heel goed en duidelijk geholpen

zou niet weten wat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Die Produkte sind gut.Gute qualität,Gutes Design. Die Aktionen sind auch gut.Ausstellung in Venlo sehr schön. Freundliche Bedienung-- Frau Ria--

De mensen zitten er met al dat papier of karton. in deutschland word alles meegenoomen.Van duitse leveranciers. Van U alleen, als je full service hebt. Uw marketing moet hierover nadenken. Hoe kunn je dit punt verbeeteren?

Pluspunten

Zeer positief: Zeer professionele bediening in de winkel, nazorg en afhandeling nav vragen is goed, levering ter plaatse is correct, Administratie is snel, correct en behulpzaam. Kortom de kwaliteit van Buitenhof Tuimeubelen is zeer hoog en betrouwbaar.

Pluspunten

Vriendelijk en geduldig onthaal : pro-actief alle mogelijkheden mee bekeken / ZEER verzorgde levering ook al ging het over toonzaalmodellen : een echte opsteker ! Kortom : uitermate tevreden.

Pluspunten

Prijs is correct Vriendelijk personeel Flexibel ivm onze vraag om uitstel leveringsdatum

geen bepaalde minpunten

Pluspunten

big showroom, very friendly staff, attractive prices and quick delivery!

...

Pluspunten

Assortiment Service Prijs

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal