Pluspunten

Prachtige showroom goede informatie

Bezorg kosten schandalig duur in deze tijd € 100,- voor afstand van 12 km. . Beslist geen pluspunt

Pluspunten

Prima service! Aflevering tuinmeubelen goed verlopen! Goede communicatie.

Pluspunten

flexibiliteit, snelle en corecte levering, service

Pluspunten

Goede service, ook als er problemen zijn wordt er goed meegedacht over de oplossing. Daarnaast erg klantvriendelijk en een ruime keus aan producten gemaakt door verschillende soorten materialen. In jullie winkel konden wij producten kopen die in andere winkels niet te koop waren.

We zouden een mailtje ontvangen over het tijdstip (of tijdsblok) van de levering, deze hebben we twee keer niet ontvangen waardoor we 's morgens al heel vroeg verrast werden.

Pluspunten

Veel keuze, behulpzaam personeel, goede prijs

Pluspunten

vriendelijk, behulpzaam, geduldig, advies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs Goede servicedesk Deskundige hulp aan huis

Informatieverstrekking in de winkel kan beter. Een aantal van de "klachten" die wij hadden na levering hadden voorkomen kunnen worden door beter voorlichting in de winkel

Pluspunten

onthaal klanten, afwerken bestelling, stiptheid levering, prijzen

ik kan op dit ogenblik niet echt een verbeterpunt opnoemen

Pluspunten

Met gemeende intresse geinformeerd en geadviseerd door een spontane jonge dame in filiaal Nuenen. (Corina vd Marel) Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe tuinmeubelen,maar ook met de correcte info over de bezorging en de vlotte aflevering. Complimenten voor alle betrokkenen. Groeten Harrie en Dimphy Hendriks.

Pluspunten

Weten waar ze over praten. Goed advies en ruime keuze.

Pluspunten

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, volgt afspraken op, deskundige uitleg en demonstratie, mee zoeken naar beste koop

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijk geholpen

Misschien dat de bezorgkosten omlaag zouden kunnen €100 is toch een hoop geld,dit zou omlaag kunnen door meerdere bestellingen op een route te kunnen doen,dan maar iets langer wachten.

Pluspunten

NETJES GEHOLPEN

Pluspunten

Overzichtelijke showroom en mooie design artikelen voor de tuin! Wij hebben reeds meerdere keren een aankoop gedaan bij Buitenhof. Niet één keer zijn we teleurgesteld in de producten en toen dat 1x (enkele jaren geleden) wel was is dit keurig opgelost!! Wij kopen nergens anders! :)

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze reageren erg snel op mail door terug te bellen.

Communicatie over levertijden moet veel duidelijker naar de klant. Ik heb een half jaar moeten wachten op een tuinkussen door allerlei interne fouten. Telkens een ander persoon aan de lijn. Uiteindelijk is het goed gekomen maar het werd een lange adem!

Pluspunten

Zeer vriendelijke verkoper. Nemen voldoende tijd om info te geven. Geen dwangmatige verkoop. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Voldoende keuze.

Pluspunten

Freundlich ,Zuvorkommend und nicht Aufdringlich

Nichts

Pluspunten

Mooie tuinmeubelen. Aardig personeel en bezorging aan huis.

Pluspunten

goed geholpen in de winkel in breda zeker omdat mij man slecht kan zien had de verkoper veel geduld bedankt daar voor

Pluspunten

Goede verkoopster. Eerlijk en meedenkend met de wensen van de klant en levering compleet en binnen de afgesproken tijd.

Ga zo door.

Pluspunten

In de winkel zijn we correct geholpen. We zijn in het algemeen tevreden.

Pluspunten

Ruime keus voor goede prijs

Transportkosten mogen best iets lager

Pluspunten

Goede uitleg en vriendelijke mensen in de verkoop.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal