Pluspunten

Goede hulp in winkel

Pluspunten

Karen uit Maldegem is een super lieve en vriendelijke verkoopster

Telefoon in de winkel zodat de klant rechtstreeks een verkoopster kan bereiken

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

breed assortiment

de juiste spullen leveren! en de klantenservice moet eerlijk zijn aan de telefoon. wij kregen de verkeerde bank geleverd. vervolgens beloven ze een nieuwe bank te brengen, wat een zwaar beschadigd showmodel blijkt te zijn. terwijl we duidelijk aangegeven hebben geen showmodel te willen. dan vertellen ze ons dat er een nieuwe besteld wordt met 90-120 dgn. levertijd. na een boze mail hebben ze binnen een week ineens wel een nieuwe bank. eindelijk....komt er toch weer een showmodel. heb ik betaald voor een nieuwe krijg ik een showmodel. teleurstellende klantenservice.

Pluspunten

nette winkel, vriendelijk personeel

nvt

Pluspunten

Zeer goede advisering bij de aankoop van onze tuinmeubelen. En goede uitleg m.b.t. het onderhoud hiervan. Correcte aflevering na de aankoop.

Pluspunten

Snelle levering; vlotte bediening; goede service na verkoop!

Pluspunten

Leuk en duidelijk geholpen in vestiging in Vlissingen (door Angelique)Denken met je mee.

Pluspunten

Goed advies, snelle levering, behulpzame chauffeur. Helemaal top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Informeren zeer goed wanneer ze komen leveren. Komen de afspraken ook goed na, je kan op dit bedrijf rekenen.

Laat de mensen de verpakking eraf halen, terwijl jullie wachten, gewoon om te zien of de levering correct is, de samen stelling van de lounge. Want zoals dat bij ons bijna altijd verloopt, ( aankopen bij andere bedrijven natuurlijk ook) was het ook deze keer weer fout, (dus onze bestelde lounge was samen gesteld uit twee verschillende lounge setten). Bedoeling is dat de leverancier die dan onmiddellijk mee terug kunnen nemen, en als de leverancier toch al vertrokken zou zijn, was de miserie compleet voor de klant. (bellen, terug afspreken, terug komen halen, de betaling zou al gebeurd zijn, enz...enz... Niet direct aanhalen dat het uitpakken 50 euro kost, laat het de mensen of klanten even snel zelf controleren, zo heb je geen miserie nadien, ook voor het bedrijf is dat de goed koopste oplossing als er toch iets fout is gelopen met de orders te pikken, zoals dat bij ons het geval was. Dit vinden wij een zeer goede tip. Fouten maken is menselijk, als dan de fout snel en goed opgelost wordt, maakt het de last licht en zal men toch tevreden blijven over jullie, zoals dat bij ons het geval was, enkele dagen later was alles in orde.

Pluspunten

Degelijke producten aan een attractieve prijs. Prima leveringsservice. Ruim aanbod in de showroom en correcte info van het winkelpersoneel.

Geen direct telefonisch contact mogelijk met de verkopers van de bezochte winkel.

Pluspunten

Aantrekkelijke toonzaal zeer hulpvaardig, niet opdringerig

Respecteer de aangekondigde levertijd of verwittig de klant bij vertraging

Pluspunten

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst en vlotte afhandeling aankoop; correct nakomen leveringsafspraak.

Pluspunten

Ben heel tevreden

Pluspunten

Klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service in winkel , kwaliteit van spullen, snelle levering

Pluspunten

Vriendelijke verkopers en bezorgers. Gingen zorgvuldig te werk.

Pluspunten

korrekte levering op tijd heel geode assistentie bij opbellen

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal