Pluspunten

Service

2 sterren: slechter dan verwacht

ik heb onlangs tuinmeubelen gekocht,nu staan ze aan 50 procent korting,is 400 euro dat ik teveel betaalde,en dat op 1 maand verschil toen ik ze kocht vertelde de verkoper dat ik de toonzaalmeubelen niet kon kopen en dus geen korting kon krijgen,nu 1 maand later zijn ze plots 50 procent goedkoper

Pluspunten

Prima bediening en service, geduldige en aardige mensen, ruime collectie

Pluspunten

Supervriendelijke behandeling, luisteren, meedenken en adequaat handelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam

Niet alleen de pluspunten van meubels noemen maar ook de minpunten.

Pluspunten

Veel keuze, veel diversiteit in tuinmeubelen.

Gratis onderhoudsproducten leveren bij aankoop tuinset. Kwaliteit producten laat nog wel eens te wensen over. Beschermhoes parasol en een zitkussen van de loungeset na 2 jaar al kapot.

Pluspunten

Er mankeerde iets aan de levering maar het is keurig door jullie afgewikkeld. Bedankt daarvoor

Pluspunten

vriendelijk personeel

service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afspraken worden nagekomen. Klacht over tafelblad werd aanvankelijk slecht behandeld. De latere correcte oplossing niet gecommuniceerd..

Pluspunten

Prachtig louncheset, veel plezier van gehad deze zomer.

Alleen erg jammer dat de kussens erg nat bleven na een regenbui. We hebben inmiddels nieuwe kussens ontvangen. Dank daar voor.

Pluspunten

Sehr freundliche und kompetente Beratung in Venlo, gute Qualität zu fairen Preisen

Pluspunten

Fijne bediening Mooi assortiment Prijzen ok

Pluspunten

Mooie spullen, behulpzaam personeel, goede uitstraling, kwaliteit

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

wel redelijk snel weer nieuwe levering bij een fout

zorgen dat de spullen goed geleverd worden en dat er geen schade aan is of mogelijk verkeerd product geleverd wordt. Ze geven aan binnen bepaalde tijd de materialen te leveren, maar dit komt niet overeen met de werkelijke levertijd. Je wacht als klant dus voor niets de hele ochtend. De hulp in de winkel was onprofessioneel, duurde heel lang en onduidelijk

Pluspunten

Correcte afspraken, prijs/kwaliteit.

Pluspunten

Had een showroom model gekocht maar kreeg een nieuwe omdat er nog één in het CM stond. Zik hadden me hier zelf voor benaderd.

Verspreid een folder in Zuid-West Nederland. Ik denk dat hier veel potentionele kopers wonen.

Pluspunten

snelle levertijd goede naservice

Pluspunten

vriendelijk, ongedwongen, gastvrij scherpe prijs, goede klachtopvolging

Pluspunten

Pluspunten

heel vriendelijke uitleg. Niet opdringerig en staan ons bij met raad en daad. Wat levering betreft correcte afspraak en prima levering. Wij maken zeker reclame want in onze streek zijn jullie niet zo bekent.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Verkoop ging prima. Duidelijke uitleg. Geen druk vanuit de verkoper. Goed meegedacht.

Er is niets geleverd, omdat het niet mogelijk was om een leveringsafspraak in te plannen voor een specifieke datum en of exacte tijden. Wij wachten nog steeds op een afspraak.

Pluspunten

Goede service in winkel. Kennis en hulpvaardigheid is zondemeer goed

Bezorging en omruilservice is op zich goed. Klantvriendelijkheid van de bezorging heb ik slecht ervaren. Onvriendelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correctheid bij leveren.

Leveringstijd iets langer dan op de site vermeld.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal