1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie tuinmeubelen

Ik vind het SCHANDALIG dat we een dure tuinset gekocht hebben en dat deze, zomder dat dit tijdens de koop gemeld werd, als een bouwpakketje bij ons afgeleverd werd. ZONDER tekening en of uitleg over welke schroef waar hoort. Klantenservice gebeld en hier kwam ik ook geen steek verder mee. Onze conclusie is dan ook, dat we nooit meer een aankoop zullen doen bij dit bedrijf.

Pluspunten

Freundlich

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijke en postive medewerkers op de vestiging in breda.

Aftersales kan beter. We belde met een probleem/klacht en dje word niet echt serieus behandeld. Heb zelf een onderneming en kan het me niet permiteren om zo met klanten om te gaan. Zeker niet als ik binnen 2 uur even voor 3400 euro aan spullen heb gekocht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Nakomen van de levertijd. Betere communicatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

winkel in Nuenen perfect geholpen maar de aflevering vanaf magazijn laat veel te wensen over

alles in een keer leveren en niet in vier keer en nu nog niet alles compleet wij missen nog steeds de tien rubbertjes tussen de tafelpoot en de glasplaat.

Pluspunten

zeer vriendelijke mensen

Pluspunten

vlotte bediening, goede informatie prima levertijd Bij onvolkomenheden (kleine beschadigingen) werd er prima en affectief op gereageerd (goed afhandeling)

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Interessante prijssetting.

Er was een produktiefout aan ons tuinstel... Uiteindelijk is dit verholpen maar men probeerde ons eerst wel als compensatie "een reinigingsset" te geven... Zeer onprofessioneel denk ik... Probeer beter gewoon direct het probleem op te lossen ipv de klant met een smoes en en reinigingssetje wandelen te sturen...

Pluspunten

Snelle levering. Bank zit heerlijk en ziet er mooi uit!

Pluspunten

Correct en zonder voorschot

de mensen die komen leveren zouden beter op de hoogte moeten zijn van wat ze leveren

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Snelle en nette levering.

Pluspunten

Kapotte stoel vlug omgeruild. Bellen wekelijks als je een bestelling gedaan hebt en nog niet afgehaald hebt. Geheugensteuntje.

Pluspunten

Goed advies in de winkel en snelle levering. Tevens goede aftersales.

Het uitpakken en meenemen verpakking zou standaard moeten zijn.

Pluspunten

Er werd zowel in Nederland als in België gezocht naar een demo model omdat het gekozen model niet meer leverbaar was. Bij het aanspraken maken op de service is hier goed, snel en kordaat op gereageerd.

Pluspunten

goede service goede kwaliteit

Pluspunten

Ongelooflijk veel keuze en mooi materiaal !

Pluspunten

Goed en duidelijke uitleg. Wanneer levering plaats vindt wordt gebeld. Een paar uur voor levering wordt het tijdstip door gegeven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs/kwaliteit

op bestelbon reiniging gratis, niet meegeleverd. Pas achteraf opgemerkt met het samenvoegen van de bon

Pluspunten

vriendelijk, klantgericht, goede service, mooie presentatie van de produkten

beter om met vaste lage prijzen te adverteren dan te suggereren dat er bijv in het najaar speciale kortingen worden gegeven die echter in de voorjaarsfolder al vermeld staan en het hele jaar van toepassing zijn.

Pluspunten

Vriendelijk, goede informatie, pluspunt gratis levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze. Goede prijs en goed personeel

Pluspunten

Alles optimaal

Geen enkele

Borchwerf 35